Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Utmärkelse för städer

  som förbättrar livskvaliteten med framtidens LED-belysning

  City.People.Light-Programmet

  Programmet City.People.Light är en öppen plattform som tillsammans med belysningsexperter och städer utforskar, presenterar och förändrar belysningens framtidsroll inom stadsmiljön samt förbättrar livskvaliteten för människor världen över.

   

  Det hela började år 1996 när ett forskningsprojekt avslöjade fantastisk potential för nyskapande användning av belysning i stadsmiljöer. Upptäckterna inspirerade många belysningsexperter att utveckla nya spännande belysningskoncept.

   

  I dag används många av de koncepten för att förändra nattlivet i våra städer. Programmet fortsätter att samarbeta med belysningsexperter över hela världen för att stödja kreativa projekt och utforska relationen mellan stad, människor och ljus.

   

  Som ett led i det delas City.People.Light-utmärkelsen årligen ut till det utomhusbelysningsprojekt som på bästa sätt ökat invånarnas välbefinnande.

  City.People.Light - Logo

  City.People.Light - Framtidens LED-belysning


  Programmet innehåller flera olika delar

   

  City.People.Light – tjänster och verktyg

   

  Utsmycka staden med belysning. Vi har alla de produkter och verktyg som du behöver för att designa fantastiska arkitektoniska belysningsidéer för stadsmiljöer och de tjänster du behöver för att förverkliga dem.

  Ett torg i Genève, Schweiz, snyggt belyst med stadsbelysning från Philips

  Projekt

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor