Fler varumärken från

  Vardagsrumslampor
  från Philips 

  Inspirerande vardagsrumsbelysning från Philips

   

  Vardagsrummet är hemmets hjärta. Ett rum där du upplever många olika ögonblick – kopplar av med vänner, tittar på TV i soffan, arbetar eller kanske till och med äter. Vi kan visa dig hur du kan anpassa din belysning efter varje aktivitet, med allt från klar takbelysning till mysiga vardagsrumslampor. Oavsett vad du gör, skapar din vardagsrumsbelysning den perfekta atmosfären. Låt dig inspireras av våra fina lampor för ditt vardagsrum.

  Philips myLiving RING

  Pendellampa

  Skapa häpnadsväckande effekter i ditt vardagsrum med en pendellampa som tillför en smula modern lekfullhet, oavsett om lampan är tänd eller släckt.
  Kontrollsymbol
  Skapa en elegant och välkomnande miljö
  Kontrollsymbol
  Material av hög kvalitet
  Kontrollsymbol
  Skapa vackra belysningseffekter
  Philips Lamp RING 4091331PN

  Idéer för vardagsrumsbelysning – för alla tillfällen 

  Din vardagsrumsbelysning måste anpassas efter många situationer, eftersom all belysning inte passar vid alla tillfällen. En taklampa utgör grunden för den perfekta vardagsrumsbelysningen. I vardagsrummet fungerar en dimbar lampa bra för att skapa olika ljusnyanser, från klarvitt ljus till mysigt varmt ljus. Vi rekommenderar LED-ljuskällor, eftersom de ger ett mjukt vitt ljus samt är dimbara och energisnåla. En taklampa är mycket användbar vid lek, städning eller arbete. Om du vill att rummet ska kännas varmare kan du komplettera din belysning med följande:

   

  • Bordslampor vid matbordet, på fönsterbrädor och hyllor.
  • Golvlampor nära soffan eller läsfåtöljen Läs mer
  • Väggbelysning ihop med speglar, tavlor, skulpturer osv.
  • Inbyggd belysning i exempelvis bokhyllor

   

  Endast det bästa för ditt vardagsrum – alla fördelar i korthet

  5 års garanti
  Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
  Ljusa färgtemperaturer
  Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
  Philips lågenergilampa
  Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
  LED 15 års genomsnittsanvändning
  En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

  Lys upp ditt vardagsrum


  Vardagsrumslampor ger inte bara ljus. Ljuset kan vara dekorativt också. Du kan skapa snygga effekter och låta ljuset bli en del av din inredning genom att helt enkelt använda den perfekta vardagsrumsbelysningen. Behoven av vardagsrumslampor varierar efter storleken på ditt vardagsrum. Ljusa, möblerade rum kräver mindre ljus än mörkare rum och indirekt belysning skapar en mysig atmosfär.

   

  Har du en matplats i ditt vardagsrum? Då bör du överväga att lysa upp den med hjälp av en snygg och dimbar, hängande lampa ovanför bordet. På det här sättet kan du ändra ljuset efter dina behov – för att äta, arbeta eller för spelkvällar. Väggbelysning vid speglar och tavlor hjälper dig att skapa en mysig atmosfär. Det gör även bordslampor som placeras på fönsterbrädor, hyllor eller sidobord.

  Vardagsrumsbelysninginredningstips

  Philips vardagsrumsvideo, stillbild

  Se hur Philips WarmGlow skapar den perfekta stämningen i ditt vardagsrum

  Kontrollsymbol
  Placera en golvlampa bakom läsfåtöljen för att få tillräckligt med ljus när du läser din favoritbok. Med våra SceneSwitch-produkter kan du ställa in tre olika ljusinställningar, från klart dagsljus till mysigt sken, utan en dimmer.
  Kontrollsymbol
  Tavlor och foton kan framhävas med hjälp av takspotlights. Det spelar ingen roll hur starkt du vill att de ska lysa. Våra dimbara WarmGlow -ljuskällor ger ett mysigt sken och ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.
  Kontrollsymbol
  Färgad belysning och dimbara ljuskällor kan användas för att förändra atmosfären. Vi rekommenderar Philips Hue – med fler än 16 miljoner färger kan du förvandla din vardagsbelysning till en enastående upplevelse.

  Philips myLiving RING

  Pendellampa

  Philips Lamp RING 4091331PN
  Övriga rum
  Belysning
  för hemmakontoret
  Olika ljuskällor
  Välj din
  ljuskälla
  SceneSwitch
  WarmGlow