Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Trädgårdsbelysning för speciella stunder

  Funktionell och elegant utomhusbelysning får din trädgård att lysa upp dygnet runt

  Utebelysning för trädgårdar och balkonger


  Ju bättre din trädgårdsbelysning och utomhusbelysning är desto mer tid kan du tillbringa utomhus. Allt från att flytta ut festen utomhus till att koppla av med en bok. Oavsett om du har en stor trädgård eller en liten balkong är rätt belysning avgörande för att skapa rätt miljö att tillbringa mer tid med familj och vänner i.
  icon_energysaving_outdoor

  Enkel installation


  Det behöver inte vara svårt att installera en armatur. Med trädgårdslampor från Philips kan du vara säker på att vi har gjort allt för att göra det så enkelt som möjligt. Du installerar din utomhusbelysning i tre enkla steg och de som har monterat våra produkter är överraskade av hur enkelt det är*.


  (*Källa: Hemanvändningstest, Frankrike – 2015)

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Vacker ljuskvalitet


  Lägg upp fötterna och koppla av med ett mjukt sken och ett avkopplande varmvitt ljus för en perfekt avslutning på en perfekt dag. Varmvitt ljus hjälper dig att varva ned på kvällen och njuta ännu mer av din uteplats. Vår utomhusbelysning har ett jämnt ljusflöde med ett varmvitt ljus och en färgtemperatur på 2700 Kelvin eller med ett kallvitt ljus på 4000 Kelvin.
  Icon_high-quality_outdoor

  Inred din trädgård med ljus


  Philips trädgårdsbelysning ger dig möjligheten att skapa samma känsla på din uteplats som inomhus. Våra armaturer är designade med moderna eller mer traditionsenliga ytbehandlingar, så att du kan implementera din egen stil och lysa upp tillvaron vid alla tillfällen. Material av hög kvalitet och enastående produktdesign ger din trädgård och uteplats en elegant stil.

  Prova den trädgårdsbelysning du valt ut I en virituell trädgård!

  Design för utomhusbelysningtips

  Använd indirekt belysning för att få din trädgård att lysa upp
  Indirekt trädgårdsbelysning är perfekt för att skapa atmosfär, medan direkt ljus är mer funktionellt. Göm armaturer bakom buskar eller häckar, eller rikta utebelysningen mot din terrassvägg för att göra det bästa av situationen. Undvik alltid skinande klart ljus i ögonhöjd på dina gäster, så att de inte blir bländade.
  Trädgårdsbelysning med LED-ljus skapar sagolika effekter
  Beroende på hur stor din trädgård är kan du behöva extra trädgårdsbelysning. Välj LED-ljuskällor eftersom de håller längre och är mer energisnåla än traditionella glödlampor. Våra solcellsdrivna trädgårdslampor fångar soljuset under dagen, så att du kan njuta av en vacker atmosfärisk belysning till långt in på natten! 
  Philips Abelia-lykta kan du enkelt bära med dig med vart du än går. Lyktan har både en stearinljuseffekt och en starkare ljusnivå som ger ett vackert ljus på din balkong eller i din trädgård.

  Var ska du placera dina utomhusbelysningar?

   

  Det är viktigt att du placerar din utomhusbelysning på rätt platser så att de fungerar optimalt, både ur ett säkerhets- och bekvämlighetsperspektiv. Områden som definitivt bör lysas upp på kvällen är:

  • entrédörrar
  • garageuppfarter
  •  husknutar
  Abelia
  Hittar du dina nycklar i mörkret?