Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Utomhusbelysning när du behöver det

  Rätt ytterbelysning hjälper dig att hitta vägen när det är mörkt ute

  Upptäck kraften av rörelse från Philips 

   
  Philips Hue erbjuder ett brett utval av smart LED-utomhusbelysning med rörelsesensor för ditt hem.

  Läs mer om Philips utomhusbelysning med rörelsevakt

   

  Hittar du dina nycklar i mörkret? Hur kan du se vem som står vid ytterdörren? Hur kan du försäkra dig om att ingen snubblar över någonting när de utför vardagssysslorna? Få reda på hur LED-belysning för utomhusbruk styrd av rörelsesensorteknologi kan lösa dessa problem.

  Hur kan LED-belysning spara energi?
  icon_energysaving_outdoor
  Enkelt. Rörelsesensorer håller nere energikostnaden för trädgårdsbelysningen till ett minimum och dina grannar kommer inte att klaga på att din trädgårdsbelysning håller dem vakna på nätterna. Eller ännu bättre, välj solenergidriven LED-trädgårdsbelysning, så slipper du betala ett enda öre för att lysa upp dina uteplatser.
  Förbättrar belysning säkerheten?
  icon_lock
  Ja. När det är mörkt ute kan utomhusbelysning minska risken för inbrott, så att du kan njuta av en god natts sömn. Det är därför husägare med korrekt installerad utebelysning såsom verandalampor eller väggbelysning, känner sig mycket tryggare.
  Vilken är den bästa platsen för säkerhetsbelysning utomhus?
  icon_lock

  Det är viktigt att du placerar din utomhusbelysning på rätt platser så att de fungerar optimalt, både ur ett säkerhets- och bekvämlighetsperspektiv. Följande områden bör definitivt lysas upp när det är mörkt:

   

  – Entrédörrar
  – Garageplatser

  – Husknutar

  Hur fungerar utebelysningens rörelsesensorer?
  rörelsesensor
  Vår utomhusbelysning har en infraröd (PIR) rörelsesensor som känner av rörelser. Detta gör dem till mycket energisnåla ljuskällor, eftersom de endast tänds när någon befinner sig i närheten av sensorn.
  På vilket avstånd känner sensorerna av rörelse?
  icon_motion-sensor_outdoor
  Vår ytterbelysning är utformad för att känna av rörelse inom 10 meters avstånd. Det är ett bekvämt sätt att lysa upp vägen på när det är mörkt och som dessutom hjälper dig att spara energi genom att belysningen endast tänds när och där den behövs.
  Är de svåra att installera?
  enkla att installera
  Nej, inte alls. En enkel installationsprocedur gör det lätt för dig att välja när du vill att den automatiska sensorn ska tända lampan/lamporna och hur länge den/de ska vara tända. Om du behöver ha ljuset tänt under en längre period är det mycket enkelt att inaktivera sensorerna.

  Vill du ha bättre belysning utomhus för att få din trädgård att lysa upp?