Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Utomhusbelysning från Philips

  Utomhusbelysning som underlättar
  din vardag och lyser upp dina uteplatser 

  Utebelysning med en må-bra-faktor

  Våren är den bästa tiden för att gå ut och återupptäcka din trädgård. Soldyrkare och friluftsmänniskor flockas utomhus för att njuta av solens värme och ladda batterierna i det gröna trädgårdsparadiset. Varför ska solnedgången hindra dig från att njuta av din utomhusoas? Från och med nu är mörka uteplatser ett minne blott. Rätt val av utomhusbelysning, i form av allt från solcellslampor, LED-belysningar för utomhusbruk och spottar för bland annat tak samt gångar kan bidra till en underbar miljö utomhus och gör att du kan njuta av den härliga sommartemperaturen tills långt inpå natten.

   

  Se på filmen om du vill veta mer om enkel installation.

  Utomhusbelysning

  Köp online

  Besök butik

  find-dine-nøgler

  Hitta dina nycklar i mörkret utan problem

   

  Med hjälp av rörelsesensorer slipper du att famla i mörkret efter nycklar eller annat. Läs mer om hur detta kan hjälpa dig i din vardag och förenkla för dig och din familj genom att klicka nedan.

  udendørs_2017

  Utomhusbelysning som gör nätterna längre

   

  Vi har belysning för alla utomhusmiljöer, oavsett om du bor i villa eller lägenhet. Flytta ut och njut av att umgås med dina nära och kära med hjälp av rätt utebelysning.

  Snygg, robust och ekonomisk utebelysning

  De enastående designegenskaperna gör inte bara att utebelysningen från Philips ser fantastisk ut – den är även hållbar och väderbeständig tack vare material och hantverk av hög kvalitet. Vetskapen om att våren kommer igen och att din trädgårdsbelysning väntar på dig gör att du kan stå ut med även det värsta vintervädret. Säker hantering och enkel installation gör att även amatörer kan uppnå samma resultat som professionella vid installation av våra utelampor.

   

  Vår utebelysning har 25 års livslängd och omfattas av 5 års garanti för inbyggda LED-moduler. Med en genomsnittlig reparationscykel på 20 år kräver de mindre underhåll än normalhemmet – ett perfekt sätt att garantera att din utomhusvistelse blir så behaglig som möjligt.

  Innovativa och smarta belysningslösningar för din trädgård

  produkt_intro_ikon_rörelse

  Rörelsesensorer

   

  Trädgårdsbelysning med rörelsesensorer från Philips ger extra trygghet och är särskilt energisnåla. Ljussensorerna känner av skillnaden mellan dag och natt och rörelsesensorerna känner av om någon närmar sig.

  produkt_intro_ikon_led

  LED

   

  LED-belysning för utomhusbruk från Philips är försedda med den senaste tekniken. De ger ett enastående ljusflöde med hög ljuskvalitet. De genererar ett varmvitt ljus och har lång livslängd.
   

  Endast det bästa är gott nog för din trädgård: våra nya trädgårdsbelysning för 2018

  • 25 års livslängd och 5 års garanti på inbyggda LED-moduler
  • Material och hantverk av hög kvalitet
  • Hållbara och väderbeständiga
  • Enastående produktdesign och säker hantering
  •  Jämn ljusfördelning tack vare inbyggda LED-lampor
  • Färre skuggor än traditionella lampor
  • Slutresultat från UV-tester: garanterad färgbeständighet
  • Lamporna behöver inte bytas
  • Energibesparingar på upp till 90 % ger lägre elkostnader
  • Enkel montering i 3 snabba steg
  • LED-moduler på 600–800 lumen för ett kraftfullt varmvitt ljus
  • Jämförbara med lågenergilampor på 12–15 W
  • Äkta färgljus med en färgtemperatur på 2 700 Kelvin
  wand3
  Rätt val av utomhusbelysning ger inte bara en behaglig miljö i din trädgård. Det ger även en väl upplyst och säker entré med speciellt utvalda väggbelysningar. Väggbelysning skapar även varma ljuseffekter på terrasser och balkonger och garanterar långa och härliga sommarkvällar. 
  wege3
  LED-utomhusbelysning såsom piedestallampor och soldäckslampor är idealiska lösningar för att lysa upp trädgården eller terrassen och för att skapa en lugn miljö de kvällar du vill koppla av utomhus. 
  sockel3
  Rätt val av utomhusbelysning förvandlar inte bara din trädgård till en idyllisk miljö, det är även avgörande för din säkerhet. Gångvägsbelysning för entréer och gångar ger dig och dina gäster en trygg väg till din fastighet och ger ett unikt och oförglömligt första intryck.