Fler varumärken från

  Kökslampor från
  Philips

  Kom i rätt stämning med köksbelysning från Philips

   

  Köket är husets mittpunkt. En plats där alla samlas för att laga mat, samtala över en måltid och fira. Det är viktigt med bästa möjliga köksbelysning för att kunna utföra alla aktiviteter. Vi kan visa dig idéer för köksbelysning som är både praktiska och funktionella, men även varma och inbjudande. Även en blandning av stämnings-, effekt- och arbetsbelysningar för att garantera att du får ut det mesta av din köksinredning. Oavsett vad du vill göra i köket kan vi hjälpa dig att komma i rätt stämning med bra belysning. Låt dig inspireras!

  Philips Amaze Hue

  Pendellampa

   

  Lägg till en pendellampa Amaze Philips Hue White Ambiance Pendant i ditt Hue-system och upplev ett naturligt vitt ljus som gör det lättare att vakna, få ny energi, koncentrera sig, läsa och koppla av. Njut av den unikt utformade pendellampan som passar all inredning.

  LED-logotyp
  Kontrollsymbol
  LED-ljuskälla av hög kvalitet
  Kontrollsymbol
  Varmvitt till kallt klart dagsljus
  Kontrollsymbol
  Garanterat smidig och trådlös dimring
  Philips-lampan Amaze 4023331P7

  Idéer för köksbelysning

   

  Har du redan en snygg taklampa i köket? Det är en bra start, eftersom taklampor skapar en grundbelysning som är utmärkt för att orientera sig. Sådan belysning räcker dock inte för att belysa alla ytor i köket. Vi rekommenderar LED-ljuskällor, som avger ett mjukt vitt ljus, går att dimra och är energisnåla. Beroende på hur stort ditt kök är bör du fundera över följande komponenter när du planerar din köksbelysning:

  Endast det bästa för ditt kök – alla fördelar i korthet

  5 års garanti
  Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
  Ljusa färgtemperaturer
  Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
  Philips lågenergilampa
  Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
  LED 15 års genomsnittsanvändning
  En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

  Lys upp arbetsytorna i köket


  Amatörkockar vet det bäst – ingenting är viktigare än klart ljus vid matlagning. För att få en bra matlagningsupplevelse är det viktigt att välja en jämn och bländfri köksbelysning. Det bästa alternativet för den delen av köket är ett neutralvitt ljus.

   

  Om du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bör din matplats ha en ljusinstallation, eftersom denna yta vanligtvis används ofta. Det är alltid någonting på gång – en romantisk middag för två, en måltid tillsammans med vänner eller barn som gör sina läxor vid matbordet. Därför behöver du kunna justera kökslamporna efter de pågående aktiviteterna. En hängande kökslampa över matbordet som ger ett varmvitt ljus och som kan dimras är definitivt ett bra val här, eftersom ljuset då kan justeras efter dina individuella behov.


  Dekorativ köksbelysning bidrar till att skapa en ännu varmare och trevligare atmosfär i köket. LED-ljuskällor ger ett enastående varmvitt ljus och har en mycket lång livslängd. Färgglatt ljus kan också bidra till en gemytlig miljö i ditt kök. Ändra bara färgen efter ditt humör och känn dig hemma i ditt eget kök.

  Köksbelysning – inredningstips

  Köksbelysning – inredningstips från Philips

  Få reda på hur Philips lyser upp ditt kök

  Kontrollsymbol
  Funktionella armaturer som döljs under köksskåp ger ljus på arbetsbänken och garanterar säkerheten under olika köksaktiviteter.
  Kontrollsymbol
  Dolda spotlights ovanpå köksskåpen lyser upp taket och väggarna, så att belysningen blir skuggfri. Det spelar ingen roll hur starkt du vill att de ska lysa. Våra dimbara WarmGlow-ljuskällor ger ett mysigt sken och ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.
  Kontrollsymbol
  Spotlights över vasken ger funktionell belysning som behövs på den här ytan.
  Kontrollsymbol
  Vissa ytor såsom baren eller arbetsbänkarna kan framhävas med hjälp av belysning som lyser ned ifrån taket. På så sätt kan du skapa kontraster och en viss känsla med köksbelysningen. Om du vill skapa en personlig belysningsupplevelse ska du använda Philips Hue och välja mellan fler än 16 miljoner färger.
  Kontrollsymbol
  Dimbara armaturer kan skapa den perfekta atmosfären runt matbordet i alla situationer. Med SceneSwitch kan du välja mellan tre olika ljussättningar – ingen dimmer eller installation krävs.

  Philips Amaze Hue

  Pendellampa

  Philips-lampan Amaze 4023331P7
  Övriga rum
  Vardagsrumsbelysning
  Belysning
  för hemmakontoret
  Olika ljuskällor
  Välj din
  ljuskälla
  SceneSwitch
  WarmGlow