Fler varumärken från

  Källarbelysning
  från Philips

  Källaren, ett rum med många användningsområden

   

  Hur använder du din källare? Som tvättstuga eller förråd? Kanske som hobbyrum eller lekrum för barnen? Den kanske används som extra vardagsrum? Oavsett funktion, utan naturligt dagsljus, lågt tak och brist på fönster, behöver du belysningsidéer för källaren. Vi kan hjälpa dig att förvandla din källare till en ljus plats med taklampor, energisnåla LED-ljuskällor och accentbelysningar som skapar trygghet och bekvämlighet för alla.

  Philips Hue rörelsesensor

  Tillbehör

  Lägg till en rörelsesensor till ditt Philips Hue-system så blir det ett ännu bekvämare, tryggare och mer energieffektivt. Systemet drivs med batterier och är fullständigt trådlöst, på detta vis kan du placera den vart du vill i ditt hem. Den är även enkel att konfigurera via Philips Hue-appen.
  Kontrollsymbol
  Anslut upp till 50 Philips Hue-ljuskällor
  Kontrollsymbol
  Aktiverar dina Hue-ljuskällor när rörelse detekteras
  Kontrollsymbol
  Inga kablar, så du kan placera den var du vill i ditt hem
  Philips Hue rörelsesensor

  Funktionell källarbelysning – Perfekt för tvättstugor och förråd

   

  Källare är rum med flera funktioner och som kan användas som såväl tvättstuga som förråd, därför är väl fungerande källarlampor av stor betydelse. Klassiska taklampor rekommenderas oftast för att skapa tillräckligt med ljus i ett vanligtvis mörkt utrymme. LED-belysning i källaren är fördelaktigt eftersom de är energisnåla och ger ett klart ljus, som du behöver för att utföra dina sysslor. Du kanske tycker att det är användbart att lysa upp förvaringssystem med väggbelysning eller belysning som kläms fast så att du alltid kan hitta det du letar efter? I tvättstugor är det nödvändigt att installera fuktsäkra armaturer på grund av luftfuktigheten.

  Viktiga egenskaper hos belysning i källaren är:

   
  • Stark belysning för säkerhet vid arbete
  • Pålitlig robusthet
  • Hög energieffektivitet
  • Fuktsäkra armaturer i fuktiga rum såsom tvättstugor

  Endast det bästa för ditt vardagsrum – alla fördelar i korthet

  5 års garanti
  Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
  Ljusa färgtemperaturer
  Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
  Philips lågenergilampa
  Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
  LED 15 års genomsnittsanvändning
  En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

  Mysig källarbelysning – för bekväma vardagsrum i källaren

   

  När vardagsrummet flyttas till källaren bör du planera dina val av belysning noggrant. På grund av bristen på dagsljus bör du se till att du har mer belysning i det här rummet än i övriga huset. Börja med en taklampa som grundbelysning i rummet. Det är därefter lämpligt att arbeta med accentbelysning såsom vägglampor, golvlampor och armaturer som kan klämmas fast på tavlor, speglar och hyllor. Det här fungerar särskilt bra för party-, hobby- eller vardagsrum. Om du vill ha mer inspiration för ditt vardagsrum, klicka här. Vill du att dina barn ska ha ett eget rum i källaren? Titta här på sovrumsbelysning för barnrum.

  Källarbelysning inredningstips

  Philips källarvideo, stillbild

  Källarbelysning från Philips: hitta passande belysning för din källare

  Kontrollsymbol
  Välj fuktsäkra armaturer för fuktiga rum såsom tvättstugor.
  Kontrollsymbol
  Skapa det perfekta partyrummet i källaren med Philips Hue färgade belysning.
  Kontrollsymbol
  Skafferier och förråd bör ljussättas med klara takspotlights.
  Kontrollsymbol
  Dimbar belysning skapar den perfekta atmosfären i vardagsrummet. Våra WarmGlow-ljuskällor ger ett mysigt sken – ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.
  Kontrollsymbol
  Vardagsrum i källaren kräver fler ljuskällor för att kompensera för avsaknaden av dagsljus. SceneSwitch erbjuder tre scener från klart dagsljus till mysigt sken, utan dimmer.

  Philips Hue rörelsesensor

  Tillbehör

  Philips Hue rörelsesensor
  Övriga rum
  Vardagsrumsbelysning
  Belysning
  för hemmakontoret
  Olika ljuskällor
  Välj din
  ljuskälla
  SceneSwitch
  WarmGlow