Fler varumärken från

   Hallampor från
   Philips

   Belysning till din hall från Philips- för att första intrycket räknas 

    

   Hallen är det första rummet som gäster upplever i ditt hem. Eftersom alla vet att första intrycket räknas bör den alltid inge en varm och välkomnande atmosfär. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt hallbelysning för varje inredningsstil, från strålande taklampor till mjuka bords- och vägglampor. Vi har hallampor som har vacker och estetisk design men som även fyller en funktion då de vägleder dig och dina gäster in i ditt hem.

   Philips Hue White Ambiance

   Startpaket

    

   Kom igång med Philips Hue White Ambiance startpaket och må bättre med naturligt, vitt ljus för alla tider på dygnet, från soluppgång till solnedgång.

   LED-logotyp
   Kontrollsymbol
   Få ny energi, fokusera, läs och koppla av med ljus
   Kontrollsymbol
   Vakna behagligt till din egen personliga soluppgång
   Kontrollsymbol
   Styr belysningen på ditt sätt
   Philips Hue White Ambiance 871869654869

   Funktionell hallbelysning – så lyckas du med första intrycket

    

   Ditt val av hallbelysning avgörs av olika faktorer. Beroende på storleken på ditt hem kommer hallens storlek att ändras, så den kommer att behöva uppfylla olika behov.


   Generellt sett behöver en hall en grundljusstyrka för att ge en jämn belysning i rummet. Taklampor i hallen är särskilt lämpliga för detta ändamål. Det kan dock hända att de inte räcker för att lysa upp hela hallen, beroende på hallens storlek. Indirekt belysning på väggar bidrar till en mysigare och mer välkomnande atmosfär och förbättrar det första intrycket av ditt hem. Större rum kan framhävas med spotlights, som skapar en jämn belysning och hjälper dig att se var du går. Vilka av våra snygga lampor väljer du till din hall?

   Endast det bästa för din hall – alla fördelar i korthet

   5 års garanti
   Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
   Ljusa färgtemperaturer
   Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
   Philips lågenergilampa
   Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
   LED 15 års genomsnittsanvändning
   En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

   Få din entré att sticka ut med hjälp av fin hallbelysning

    

   När den grundläggande belysningen har installerats i hallen handlar allt om att skapa en må-bra-atmosfär. Belysningsinstallationer kan framhäva vackra prydnadsföremål som ofta placeras i större hallar. Snygga bordslampor på byråer och sidobord skapar varma ljusöar. Väggarmaturer kan användas för att skapa ett blickfång utav tavlor och skulpturer. Garderober kan framhävas med downlights eller spotlights i ett system med vajrar, stänger eller skenor. När det gäller belysning i en hall med speglar är det bäst att välja vägglampor med ett mjukt, bländfritt ljus. Färgglada LED-ljuskällor och lampor kan göra din hall mer extravagant.

   Hallbelysningtips

   Philips vardagsrumsvideo, stillbild

   Hallbelysning från Philips: hitta rätt belysning för din hall

   Kontrollsymbol
   LED-ljuskällor och lågenergilampor ger många timmars ljus.
   Kontrollsymbol
   Färgad belysning kan ge din hall unika effekter. Använd Philips Hue och välj mellan 16 miljoner färger.
   Kontrollsymbol
   Använd dimbar belysning om du vill ha ett varmt välkomnande. WarmGlow-ljuskällor ger ett mysigt sken – ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.
   Kontrollsymbol
   Använd naturligt ljus i din hall. Hallampor bör ge färgåtergivning av hög kvalitet.
   Kontrollsymbol
   Stark belysning för att komma igång på morgonen och ett mysigt sken att komma hem till på kvällen: SceneSwitch ger rätt ljus för alla tider på dygnet, utan dimmer.

   Philips Hue White Ambiance

   startpaket

   Philips Hue White Ambiance 871869654869
   Övriga rum
   Vardagsrumsbelysning
   Belysning
   för hemmakontoret
   Olika ljuskällor
   Välj din
   ljuskälla
   SceneSwitch
   WarmGlow