Fler varumärken från

Suggestions

   Kontorslampor till
   hemmakontoret

   Varför belysning till hemmakontoret från Philips?

    

   Ditt hem kan bli en perfekt arbetsplats. I det tysta hemmakontoret kan det vara lättare att koncentrera sig på komplexa arbetsprojekt, studieuppsatser eller räkningar som ska betalas. Vi kan visa dig hur du kan använda våra eleganta skrivbords- och bordslampor för att skapa den perfekta miljön i hemmakontoret. Så att du kan arbeta på ett avkopplande men produktivt sätt och få ljuset att fungera för alla dina uppgifter.

   Philips Hue Phoenix

   Bordslampa

    

   Bordslampan Hue Phoenix från Philips ger ett dimbart varmt till kallvitt ljus som passar dina dagliga aktiviteter. Anslut via Hue-bryggan (ingår ej) till hemmets WiFi-nätverk och styr belysningen enkelt via din smarta enhet.

   LED-logotyp
   Kontrollsymbol
   Fyra ljusinställningar
   Kontrollsymbol
   Varmt till kallvitt ljus
   Kontrollsymbol
   3D-textur för en gnistrande effekt

   Skrivbords- & bordsbelysning: få reda på hur Philips kan lysa upp ditt hemmakontor

    

   När det gäller skrivbords- och bordsbelysning bör du fundera över en kombination av olika ljuskällor. En taklampa tillfredsställer behovet av allmänbelysning och ger en grundljussättning i rummet som är viktig för dina ögon och för att förhindra trötthet. Indirekt belysning såsom vägg- eller golvlampor skapar en mysig atmosfär som är viktig för en trevlig arbetsyta. Särskilt viktig är belysningen av själva skrivbordet. Du kanske vill ha en skrivbordslampa med flexibel arm som kan justeras. Det är viktigt att lysa upp hela arbetsområdet utan att det bländar. Skuggor kan förhindras genom att en skrivbordslampa placeras mitt emot den dominerande handen. Högerhänta bör placera skrivbordslampan på vänster sida och vänsterhänta på höger sida. Våra olika lampor lyser inte bara upp ditt hemmakontor, de är även inredningsdetaljer. Välj lampor som kompletterar dina möbler och som framhäver din personliga stil.

   Endast det bästa för ditt skrivbord och bord – alla fördelar i korthet

   5 års garanti
   Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
   Ljusa färgtemperaturer
   Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
   Philips lågenergilampa
   Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
   LED 15 års genomsnittsanvändning
   En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

   Belysning till hemmakontoret – inredningstips

   Philips skrivbordslampa, stillbild

   Skrivbordsbelysning& från Philips: skapa det perfekta hemmakontoret

   Kontrollsymbol
   Placera skrivbordslampan på motsatt sida om din dominanta hand för att förhindra skuggor när du skriver eller läser.
   Kontrollsymbol
   Färgat ljus eller stämningsbelysning kan hjälpa dig att koncentrera dig på ditt arbete. Med Philips Hue kan du skapa den perfekta atmosfären med fler än 16 miljoner färger.
   Kontrollsymbol
   Datorskärmen bör skyddas från naturligt dagsljus och från skrivbordslampans ljuskägla, för att förhindra att du bländas när du arbetar vid skärmen.
   Kontrollsymbol
   Se till att skrivbordslampan belyser hela arbetsytan.
   Kontrollsymbol
   För att läsa och skriva rekommenderas en kombination av funktionell belysning och allmänbelysning. Dimbar belysning kan exempelvis minska tröttheten i ögonen. Med SceneSwitch kan du välja mellan tre olika ljusinställningar och ingen dimmer eller installation krävs.
   Kontrollsymbol
   Tavlor, foton och möbler kan framhävas med hjälp av golv- eller bordslampor. Det spelar ingen roll hur starkt du vill att de ska lysa. Våra dimbara WarmGlow-ljuskällor ger ett mysigt sken och ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.
   Philips Hue Phoenix
   Bordslampa
   Övriga rum
   Vardagsrumsbelysning
   Olika ljuskällor
   Välj din
   ljuskälla
   SceneSwitch
   WarmGlow