Fler varumärken från

  Barnlampor från Philips

  Drömsovrum med barnbelysning från Philips 


  Du vill skapa en underbar plats för dina mindre barn. Ett rum där de kan sova, gosa och leka under de första åren av sina liv, innan det blir ett rum fullt av äventyr för inlärning, upptäckter och för att umgås med vänner. Våra roliga barnlampor kan skapa en spännande miljö som triggar barnens fantasi. De kan även skapa en mysig och lugnande atmosfär som lägger grunden till en god natts sömn. Varje barn förtjänar ett drömsovrum med fin belysning.

  Philips Star Wars

  Ficklampa 

   

  Följ med Philips och Star Wars på äventyr med denna coola ficklampa. Ficklampan är gjord för äventyr och är utformad för att vara bekväm och enkel att hålla i samtidigt som den tål vilda lekar. 

  LED-logotyp
  Kontrollsymbol
  För barn
  Kontrollsymbol
  LED-ljuskälla av hög kvalitet
  Kontrollsymbol
  Hållbar och slagtålig
  Philips Torch 7176735P0

  Barnbelysning – för magiska ögonblick

   

  Om du vill att de små ska vara glada och trygga bör du förse barnrummet med lämplig belysning. Det viktigaste är en grundbelysning som ger tillräcklig ljusstyrka och som samtidigt skyddar deras ögon. Nattlampor och spotlights med barnvänlig och rolig design säkerställer en mysig atmosfär i rummet och ger det en speciell charm. Blivande superhjältar hittar sina favoritkaraktärer på våra lampor, medan små prinsar och prinsessor kan drömma om sina egna sagoslott. Vi rekommenderar att du inkluderar följande komponenter i belysningen, så att dina barns dagar blir fyllda av spänning:

   

  • Vägg- och taklampor för grundbelysning
  • Nattlampor och spotlights som garanterar en god natts sömn
  • Skrivbordslampor för avslappnad inlärning och kreativitet

  Endast det bästa för dina barns rum – alla fördelar i korthet

  5 års garanti
  Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
  Ljusa färgtemperaturer
  Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
  Philips lågenergilampa
  Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
  LED 15 års genomsnittsanvändning
  En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

  Den färgglada barnlampsvärlden från Philips

   

  Vägg- och taklampor är de mest populära lamporna för den här typen av belysning. Du bör se till att lamporna går att dimra och att de är bländfria för att skydda de små barnens känsliga ögon.

   

  Varma nattlampor och bordslampor säkerställer en mysig och rogivande atmosfär i barnrummet och ger de små en trygghetskänsla. Spotlights skapar fantastiska historier i taket och på väggarna och hjälper barnen att komma till ro innan de går och lägger sig. LED-ljuskällor med dina barns favoritkaraktärer på, som placeras på ett sängbord eller i taket, garanterar inte bara en massa roligheter i barnrummet utan ger även bättre orientering och goda drömmar på natten.

   

  Barn tillbringar mycket tid vid sina skrivbord för att göra sina läxor, rita och leka. Med rätt skrivbordslampa kan du lysa upp dina barns arbetsplats och vara säker på att lämplig ljusstyrka skapar en produktiv arbets- och inlärningsmiljö.

  Tips för barnbelysning 


  Fin barnlampor från Philips: skapa barnens drömutrymme
  Video, stillbild

  Barnrumsbelysning från Philips: skapa ditt eget drömutrymme

  Kontrollsymbol
  Barnets sömnmönster kan störas av skarpt ljus, så milt och varmare ljus rekommenderas i ett barnrum. Vi rekommenderar WarmGlow: den dimbara ljuskällan som ger ett mysigt sken – ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.
  Kontrollsymbol
  Det ska vara lätt att nå lampans strömbrytare från barnets säng, så att barnet själv kan tända sovrumslampan om han eller hon till exempel behöver gå upp på toaletten mitt i natten.
  Kontrollsymbol
  Ett roligt tillskott till varje barnrum är färgad belysning. Med Philips Hue kan barnen välja mellan fler än 16 miljoner färger och skapa den perfekta miljön för alla äventyr.
  Kontrollsymbol
  Välj alltid barnsäkra material såsom giftfri färg och delar som inte går att ta bort.
  Kontrollsymbol
  Många olika aktiviteter utförs under dagen i ett barnrum. Barnen leker med vänner, gör läxorna eller läser godnattsagor. Prova SceneSwitch så att du enkelt kan skapa rätt stämning för var och en av dessa aktiviteter.

  De mest populära barnlamporna  


  Upptäck alla barnlampor från Philips Lighting
  Övriga rum
  Vardagsrumsbelysning
  Belysning
  för hemmakontoret
  Olika ljuskällor
  Välj din
  ljuskälla
  SceneSwitch
  WarmGlow