Fler varumärken från

   Badrumsbelysning
   från Philips

   Badrumsbelysning som lyser upp varje ögonblick


   Ditt badrum används på många olika sätt. På morgonen är det en plats där du gör dig iordning så fort som möjligt för skolan eller arbetet. På kvällen förvandlas det till en oas att må bra i, där du kan njuta ett avkopplande bubbelbad medan du läser en bra bok. Vi har de bästa idéerna för ditt badrum som hjälper dig att lysa upp varje ögonblick. Vi har allt ifrån ljusstarka taklampor, spotlights och spegelbelysning till stämningsbelysning som ändrar färg. Det perfekta sortimentet av snygg badrumsbelysning som hjälper dig att trivas i ditt badrum.

   Philips myBathroom Hotstone

   Vägglampa

    

   Philips myBathroom Hotstone LED-vägglampa ger en perfekt ljusnivå för ditt badrum. Den eleganta lampan med en syntetisk ljusspridare och kromsockel visar huden i dess rätta färg vilket underlättar vid exempelvis sminkning och rakning, samtidigt som den lyser upp rummet.   

   LED-logotyp
   Kontrollsymbol
   LED-ljuskälla av hög kvalitet
   Kontrollsymbol
   Varmvitt ljus
   Kontrollsymbol
   Energieffektiv

   Inspireras av vår populäraste badrumsbelysning

    

   Dina badrumslampor bör kunna anpassas efter dina olika behov under dagen. Genom att installera dimbar belysning kan du själv bestämma hur mycket ljus som behövs för olika ändamål. Taklampor eller infällda spotlights ger den allmänbelysning som behövs när du gör dig iordning på morgonen eller när du städar badrummet. Genom att använda vägglampor kan du skapa specialeffekter och öppna upp rumsytan. Om du vill skapa en mysig atmosfär, som den på ditt favorit-spa, bör du överväga att installera stämningsbelysning som kan ändra färg. Dessa kan enkelt anpassas efter din badrumsinredning och ditt humör. En viktig detalj i varje badrum är spegeln. Du behöver rätt uppsättning ljuskällor för din badrumsspegel, som bör belysas uppifrån och från båda sidorna. Spegelbelysning ska lysa på ansiktet så att det inte blir några skuggor.  

   • Hue White ambiance Adore spegellampa för badrum

    Hue White ambiance

    Adore spegellampa för badrum

    • Dimmerströmbrytare medföljer
    • Integrerad LED-belysning
    • Chrome
    • Smart styrning med Hue-brygga*
    kr1 699,00
    Visa produkt
   • Hue White ambiance Adore upplyst spegel för badrum

    Hue White ambiance

    Adore upplyst spegel för badrum

    • Dimmerströmbrytare medföljer
    • Integrerad LED-belysning
    • Vit
    • Smart styrning med Hue-brygga*
    kr2 499,00
    Visa produkt
   • Hue White ambiance Adore spotlight för badrum

    Hue White ambiance

    Adore spotlight för badrum

    • Dimmerströmbrytare medföljer
    • GU10
    • Vit
    • Smart styrning med Hue-brygga*
    kr1 299,00
    Visa produkt

   Endast det bästa för ditt badrum – alla fördelar i korthet

   5 års garanti
   Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
   Ljusa färgtemperaturer
   Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
   Philips lågenergilampa
   Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
   LED 15 års genomsnittsanvändning
   En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

   Säkra badrumslampor som passar perfekt i fuktiga miljöer


   I badrummet går det inte att undvika att el kommer i kontakt med vatten, vilket kan verka som en problematisk situation. Philips badrumsbelysning är utformad för fuktiga miljöer och är fullständigt säkra att använda. Badrum är indelade i tre fuktzoner och det är därför all vår badrumsbelysning är klassificerad enligt kapslingsklass IP23, IP44 eller IP65. Ju närmare din belysning befinner sig vattenkällan och ju högre risken är för att belysningen ska bli våt, desto högre IP-klassning krävs. Värdet visar i vilken grad ljuskällan tål vatten. Följande gäller: ju högre värde desto bättre skydd. Din säkerhet och ditt välmående är viktigt för oss.

   Badrumsbelysning – inredningstips

   Badrumsvideo, stillbild

   Badrumsbelysning från Philips: skapa ett utrymme att må bra i.

   Kontrollsymbol
   Det bästa sättet att belysa en spegel är uppifrån och från båda sidorna. Spegelbelysning ska lysa på ansiktet så att det inte blir några skuggor.
   Kontrollsymbol
   För rakning eller sminkning är det bäst att komplettera allmänbelysningen med arbetsbelysning.
   Kontrollsymbol
   Om du vill skapa stämning kan en vägglampa ge vackra effekter och öppna upp rumsytan. Vi rekommenderar Philips Hue – med fler än 16 miljoner färger kan du förvandla din vardagsbelysning till en enastående upplevelse.
   Kontrollsymbol
   Duschen och badet är en annan plats som behöver arbetsbelysning. Installera en eller två infällda spotlights med IP65 över duschen och nära badkaret.
   Kontrollsymbol
   Genom att installera strömbrytare med dimmer i badrummet får du total kontroll över den mängd ljus du vill ha eller behöver vid ett visst tillfälle. Med våra SceneSwitch-produkter kan du ställa in tre olika scener, från klart dagsljus till mysigt sken, utan en dimmer.
   Kontrollsymbol
   Skapa den perfekta spa-känslan i ditt badrum med WarmGlow. Oavsett hur starkt du vill att de dimbara ljuskällorna ska lysa ger de alltid ett mysigt sken och ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.

   Philips myBathroom Hotstone

   Vägglampa

   Övriga rum
   Vardagsrumsbelysning
   Belysning
   för hemmakontoret
   Olika ljuskällor
   Välj din
   ljuskälla
   SceneSwitch
   WarmGlow