Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag  Vår mest 

  energieffektiva

  LED-lampa hittills

  Håller i 50 år**

  Du sparar pengar, vi minskar avfallet


   

  **Livslängd på 50 000 timmar, baserat på 3 timmars användning/dag

  Letar du efter den ultimata energibesparande LED-ljuskällan? Nu behöver du inte leta längre. För första gången någonsin har Philips utvecklat Ultra-Energy Saving-ljuskällan som använder ny teknik för att minska koldioxidutsläppen, materialavfallet och energiförbrukningen. Med en fantastisk livslängd på 50 000 timmar håller den mer än tre gånger längre än vanliga LED-ljuskällor, och använder en tredjedel av energin. Precis vad som behövs för en mer hållbar planet.
  gruppera produkter
  1) Denna ikon har utvecklats av Signify och används som en egen certifiering för lampor inom kategorin Philips Ultra Efficient, som möter kraven för de absolut högsta energiklasserna inom den Europeiska energiklassregleringen..
  UltraEfficient-armaturer
  UTOMHUS

  UTOMHUS

   

  Vårt sortiment med UltraEfficient utomhusarmaturer är IP44-klassat för vattentålighet. Dessa utomhusarmaturer med mycket lång livslängd som håller 3,5 gånger längre än Philips utomhus-LED-armaturer av standardtyp med en livslängd på upp till 50 000 timmar. Tack vare den långa livslängden erbjuder vi 5 års garanti på alla UltraEfficient utomhusarmaturer. Vårt Philips UltraEfficient utomhussortiment omfattar både vägglampor och piedestallampor. Båda är tillverkade med slitstarkt material och utformade för att fungera under alla väderförhållanden.

  LED-armatur från Phillips | Philips belysning
  SOLCELLER

  SOLCELLER


  Våra UltraEfficient Solar-armaturer har den allra bästa energieffektiviteten. När de är fulladdade håller dessa armaturer minst 100 % längre än Philips vanliga solarmaturer. Varje solarmatur har ett utbytbart och uppladdningsbart soldrivet batteri och superenkel trådlös installation. En inbyggd rörelsesensor slås på automatiskt vid rörelse och slås av i dagsljus.
  Solceller
  videominiatyr för ultra efficient

  Ser det fortfarande ljust ut efter 50 000 timmar?

   

  De nya Ultra Efficient LED-lamporna från Philips fortsätter att se bra ut i 50 000 timmar. Tänk dig hur många lampor du kan spara och hur bra det är för planeten och vår framtid. I den här korta videon kan du själv se hur 50 000 timmar ser ut. 

  videominiatyr för verklig a-klass

  Finns i varma 3 000 K

  och i svala 4 000 K

  energiikon

  Energibesparing på minst 50 %*

   

  Ultra Efficient-ljuskällor håller längre, vilket gör att du slipper krånglet med att byta lampor ofta. Det minskar avfallet avsevärt och hjälper dig att spara pengar på lång sikt.

  ikon för livslängd

  3,5 gånger så lång livslängd

   

  Den här Ultra Efficient LED-lampan kan hålla upp till 50 000 timmar. Det motsvarar 50 år.**

  ikon för att spara pengar

  Sparar pengar

   

  Ultra Efficient-lampor förbrukar minst 50 % mindre energi än vanliga Philips LED-lampor. 

  ikon för effektivitet

  Ultra Efficient

   

  En ny teknik för att minska koldioxidutsläppen, minska materialavfallet och sänka energianvändningen.

  * Jämfört med Philips LED-lampor av standardtyp

  ** Livslängd på 50 000 timmar, baserat på 2,7 timmars användning/dag.
   

  1) Den här ikonen har utvecklats av Signify och används som självcertifiering för Philips Ultra Efficient-lampor som uppfyller den högsta energiklassen enligt European Label-reglerna.

  Ta effektiviteten till nästa nivå

   

  Vi förlitade oss tidigare på wattal för att få en uppfattning om ljusstyrkan hos en traditionell ljuskälla. Men med LED säger wattalet inget om ljusstyrkan. När du väljer en LED-lampa är det bättre att titta på ljusflödet istället för effekten. Lampans ljusflöde mäts i lumen (lm), vilket anges på förpackningen. Tabellen nedan innehåller en jämförelse av tidigare Philips-lampor och där kan du se att vår Ultra Efficient LED-lampa har de bästa värdena.

  Traditionell ljuskälla

  Traditionell ljuskälla GLS

   

  40 watt 

  10 lumen/watt

  410 lumen 

  1 000 timmar 

  pil
  GLS LED-lampa

  LED-lampa


  5,5 watt

  85 lumen/watt 

  470 lumen

  15 000 timmar 

  pil
  Ultra Efficient LED-lampa

  Ultra Efficient LED-lampa


  2,3 watt

  210 lumen/watt

  485 lumen

  50 000 timmar

  1) Den här ikonen har utvecklats av Signify och används som självcertifiering för Philips Ultra Efficient-lampor som uppfyller den högsta energiklassen enligt European Label-reglerna.

  Varför välja Philips EyeComfort LED?


  Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Därför har vi utformat Philips LED-lampor så att de ska vara behagliga för ögonen. Lampor med varumärket eller ikonen EyeComfort uppfyller våra strikta kriterier för visuell komfort. På så sätt kan du ta hand om dina ögon och din miljö.
  * Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och andra kriterier samt produktinformation.

  eyecomfort

  Hållbarhet

   

  Som världsledande inom belysning förser vi våra kunder med energieffektiva belysningsprodukter, system och tjänster av hög kvalitet. Hållbarhet är kärnan i vår verksamhet. Innovation är också en viktig drivkraft för att integrera hållbarhet i alla steg i våra produkters livscykel. Från energieffektivitet och plastfria förpackningar till att minska skadliga ämnen, öka cirkulariteten och förbättra välbefinnandet. Det här är insatser som är bättre för dig och bättre för planeten.

   

  Energiförbrukning är oftast den viktigaste faktorn för att bestämma en produkts miljöpåverkan under hela dess livscykel. Genom att förbättra produktens energieffektivitet kan vi minska mängden energi den förbrukar och i sin tur dess koldioxidavtryck. UltraEfficient LED-lampor är utformade för att använda minst 50 % mindre energi än en vanlig Philips LED-lampa, vilket gör det möjligt att ta ett stort steg för att spara energi – och rädda planeten.

  hållbarhet

  Køb her