Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Pendellampor och
  hängande lampor från Philips

  Jämför funktionerna hos olika modeller och välj det bästa sättet att dekorera ditt hem med belysning.

  Moderna ljuskronor för ditt hem: Philips Lighting LED

  Överraskande elegans och effekter med pendellampor från Philips

   

  Sortimentet med pendellampor och takpendlar från Philips Lighting  är modernt och minimalistiskt, men ändå uppenbart elegant och uppseendeväckande tack vare den utomordentliga designen och de högkvalitativa materialen såsom glas, metall och textilier. Våra pendellampor är inredningsdetaljer som skapar rum för inspiration och som ger en ljuskvalitet som verkligen framhäver ditt hem.

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Upptäck möjligheterna med LED
   
   
   
   
   

  Upptäck de oändliga möjligheterna med LED-belysning

   

  Känn dig hemma med toppmodern LED-teknik från Philips. Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


  Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


  Visa alla LED-ljuskällor

  Välj den pendellampa som passar bäst i varje rum.

  Om du vill hitta rätt ställe att hänga din pendellampa på behöver du bestämma dig för vad du ska använda ditt rum till: kontor, lounge, arbete eller återhämning.
  Ljuskronor för sovrum och vardagsrum

  Takpendlar för sovrum och vardagsrum

  Vardagsrummet är hjärtat i varje hem. Det är platsen där familjen träffas för att koppla av och underhålla gäster. Belysningen för det här rummet och sovrummet bör vara mångsidig och enkel att reglera beroende på hur rummen ska användas under dagen. Sovrummet, som tidigare bara var ett rum att sova i, har på senare tid blivit en intim och personlig plats där du kan koppla av, titta på TV:n eller läsa en bok. Sovrumsbelysning ska vara lugnande, rogivande och varm för att passa olika tillfällen.
  Ljuskronor för kök

  Pendellampor för köket

   

  Ditt kök behöver tillräcklig belysning, så att du kan skapa utsökta måltider till din familj och dina vänner.  När allt är klart, sätt dig ner, justera ljusstyrkan på belysningen och njut av måltiden du har förberett. Philips har ett fullsortiment av pendellampor, takpendlar, och andra hägande lampor som passar alla dina aktiviteter i köket. Många av våra kökslampor har utformats för att installeras under skåp, ovanför hyllor och till och med ovanför köksbänken.

  De mest populära pendellamporna

  Välj den typ av pendellampa som passar bäst i varje rum.