Fler varumärken från

Infällda

spotlights
 

Philips infällda spotlights- diskret design, mycket ljus

 

Med våra infällda spotlights får du ljus av hög kvalitet och tidlös design. Vi har infällda spotlights för alla rum i ditt hem. Till badrum och utomhusmiljöer har vi speciella spotlights anpassade för fuktiga inne- och uteförhållanden. Vi har många olika material och former att välja mellan för att du ska hitta just den spotlight som passar din stil och dina önskemål och som smälter in i ditt hem.  

Philips unika LED-teknologi- spara pengar och på miljön

 

Med våra spottar med unik LED-teknologi tänds ljuset direkt och du får ett optimalt ljusflöde som gör att färgerna i ditt hem förstärks och ser mer levande ut. Förstärk färgen hos dina gröna växter för en känsla av harmoni och välbefinnande. Med LED sparar du dessutom energi och på detta vis även pengar och på miljön. Våra LED-lampor går att lita på och har extremt lång livslängd.   

Rikt- och dimbart ljus- lyft fram ditt familjefoto

 

Har du ett fint familjefoto som du vill lyfta fram? Eller en prydnadssak som du vill ska uppmärksammas mer? Med våra riktbara, infällda spotlights kan du justera, rotera eller luta lamphuvudet för att lyfta fram det du vill. Med en dimbar ljuskälla kan du dessutom ändra ljusets styrka efter stämning och behov. Med Warmglow kan dimra från ljust och funktionellt till inbjudande varmt för en mer ombonad känsla. 

De mest populära infällda spottarna

 

Upptäck alla infällda spottar från Philips Lighting