Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Philips smarta  LED-belysning
  med WiZ Connected

  WiZ Connected-logotyp
  Wi-Fi Certified-logotyp
  appskärm

  Intuitiv och användarvänlig smart belysning


  Philips smarta LED-ljuskällor och lampor med WiZ Connected använder ditt befintliga trådlösa nätverk. Du behöver bara installera belysningen och hämta WiZ-appen för att tända och släcka den, få perfekt atmosfär i rummet, ställa in ljusscheman med mera.

  Se smart belysning i praktiken
  installera ljuskälla-ikon
  Skruva i ljuskällan
  WiZ-logotyp
  Hämta WiZ-appen

  Fördelar med smart Wi-Fi-belysning

  Ikon för Styr med WiZ-appen

  Styr med WiZ -appen


  Nu behöver du inte gå från rum till rum och släcka – styr Philips smarta LED-belysning från valfri plats med den kostnadsfria och användarvänliga WiZ -appen.
  ikon för hands-free-hjälp

  Hands-free-hjälp


  Para ihop Philips smarta LED-belysning med smarta hemassistenter som Amazon Alexa, Google Assistant och Siri Shortcuts i WiZ -appen för att styra belysningen med rösten.
  ikon för WiZclick

  WiZclick


  Använd din befintliga traditionella strömbrytare för att styra smart belysning med WiZclick. Slå bara på och av belysningens strömbrytare för att växla mellan önskade ljuslägen i en cykel.
  Google Home smart Wi-Fi LED-belysning
  Dynamisk belysning i fullfärg – Philips belysning Wi-Fi LED med WiZ Connected
  Färghjul – Färgljus

  Belysning i fullfärg

   

  Lys upp ditt hem med miljontals färger eller nyanser av ställbart vitt ljus för att förvandla dina rum utifrån det aktuella tillfället. Skapa rätt stämning inför en middagsbjudning med starka färger och dimra sedan ner till ett mysigt varmt ljus när det är dags för gästerna att bege sig hemåt.

  Varmt till kallvitt ljus – Philips Wi-Fi LED WiZ Connected
  Färghjul – Vitt ljus

  Varmt till kallvitt ljus

   

  Få dimbart varmt till kallvitt ljus i alla nyanser med ställbara ljuskällor. Använd starkt, blått dagsljus på morgonen för att få energi, eller varva ner efter en lång dag med mjuka, gyllene toner.

  Varmt dimbart ljus – Philips Wi-Fi LED WiZ Connected
  Färghjul – Varmt ljus

  Varmt, dimbart ljus

   

  Njut av dimbart, varmvitt ljus i hemmets alla rum. De här varmvita ljuskällorna passar perfekt till vardagsrummet eller sovrummet och hjälper till att skapa en avkopplande atmosfär i alla rum.

  Smart belysning för vardagen

   

  Organisera och styr din belysning i grupper i dina rum via Wi-Fi eller på distans genom molnet. Förbättra ditt mående och ditt sätt att arbeta, och njut av miljön runtom dig med vårt stora urval av ljuslägen som är både roliga och funktionella.

  Upptäck bekvämligheten med smart belysning

  Philips smarta Wi-Fi LED-belysning