More brands from

Warmglow LED

Worchester trippel spot

Dimbart WarmGlow-ljus, Perfekt för att skapa atmosfär, Ljuskällor som är behagliga för ögonen, Enkel att installera med ClickFix 5056311P0 Find similar products
 • Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset

  50563/11/P0
  A+

  Warmglow LED

  Worchester trippel spot

  50563/11/P0 Find similar products

  Anpassa rummets stämning efter aktiviteten. Med Philips WarmGlow LED-spotlights kan du smidigt dimra till rätt ljusstyrka – från funktionell belysning med mycket ljus till ett mysigt och välkomnande varmt sken. Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset

Fungerar med de flesta LED-dimrar

 • Förändra atmosfären genom att justera med dimmern

  Förändra atmosfären genom att justera med dimmern

  Förändra rummets atmosfär efter aktiviteten. Med Philips WarmGlow LED-spottar kan du skapa den perfekta atmosfären genom att dimra belysningen. Dimra smidigt från 2700 K funktionellt ljus ned till 2200 K inbjudande varmt ljus för en mysig stämning. Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Utformad för att vara behaglig för ögonen

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen.

 • ClickFix för enkel installation

  ClickFix för enkel installation

  Installera din spot smidigt och enkelt på egen hand tack vara ClickFix. Montera fästet i taket, anslut kablarna och klicka sedan fast lampan i ett enda steg.

 • Integrerad LED-ljuskälla

  Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-lampa som ger ett optimalt ljusflöde.

 • 5 års garanti för sinnesro

  Alla våra spotlights är byggda för att hålla länge. De säljs med 5 års garanti på hela produkten så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

 • Lampan har en livslängd för upp till 30 års användning

  LED-lampor håller längre och du slipper hålla på och byta ljuskälla hela tiden. Detta minskar avfallet avsevärt och dessutom sparar du pengar på sikt.

 • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

  LED-lampor sparar upp till 80 % energi jämfört med traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-lampa från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-lampa kommer du att se en omedelbar effekt i form av en lägre elräkning.

 • Full ljusstyrka omedelbart när den tänds

  Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka direkt när de tänds. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär.

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar som både accent- och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

  Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

 • Högkvalitativt material som håller länge

  Spotlighten är tillverkad i ett slitstarkt material av hög kvalitet med överlägset utförande. Det garanterar en stabil och stöttålig produkt som kommer att framhäva och lysa upp ditt hem i många år framöver.

See all Specifications