Fler varumärken från

Vägglampa

Spider-Man, flerfärgad, LED 7193840P0 Hitta liknande produkter
 • Stimulera fantasin

  71938/40/P0

  Vägglampa

  71938/40/P0 Hitta liknande produkter

  Din favorithjälte från Marvel hänger på din sovrumsvägg. Så coolt att ögonen lyser! Den här tredimensionella Spider-Man-vägglampan är ett måste för alla Avengers-/Marvel Comics-fans! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Marvel skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Marvel-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • Sval vid beröring och barnvänlig

  Sval vid beröring och barnvänlig

  Lampan är helt säker för barn eftersom den är tillverkad i säkra material och har LED-lampor som alltid är svala vid beröring.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Knappen är diskret integrerad på armaturen och gör det enkelt att tända och släcka ljuset.

 • Tryck för att tända eller släcka lampan

  Tryck bara på lampan för att tända eller släcka den. Lampan stängs av automatiskt efter 15 minuter för att spara batteritid.

 • Enkel att använda, batteridriven

  Tack vare batteridrift slipper du kablar som förstör inredningen eller som du riskerar att snubbla på. Och eftersom du inte behöver ett nätuttag, kan du placera lampan var som helst där du behöver ljus. Det är komfort direkt ur förpackningen.

 • Fantasifull 3D-design

  Ljuset med den kreativa 3D-formen sätter fart på barnens fantasi och håller skurkarna borta.

 • Får barnet att känna sig tryggt nattetid

  Den här nattlampan är det perfekta valet för att ditt barn ska känna sig tryggt. Det är ett perfekt orienteringsljus att placera vid sidan av barnets säng. Ditt barn kan slå på den genom att trycka på knappen och den stängs av automatiskt efter 15 minuter.

Visa alla specifikationer