More brands from

Vägglampa

Darth Vader, svart, LED 7193630P0 Find similar products
 • Stimulera fantasin

  71936/30/P0

  Vägglampa

  71936/30/P0 Find similar products

  Din favorithjälte från Star Wars hänger på sovrumsväggen. Så cool att bakgrunden och ögonen lyser! Den här tredimensionella vägglampan från Darth Vader är ett måste för alla Star Wars-fans! See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Stimulera fantasin

 • Sval vid beröring och barnvänlig

  Sval vid beröring och barnvänlig

  Lampan är helt säker för barn eftersom den är tillverkad i säkra material och har LED-lampor som alltid är svala vid beröring.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Knappen är diskret integrerad på armaturen och gör det enkelt att tända och släcka ljuset.

 • Tryck för att tända eller släcka lampan

  Tryck bara på lampan för att tända eller släcka den. Lampan stängs av automatiskt efter 15 minuter för att spara batteritid.

 • Enkel att använda, batteridriven

  Tack vare batteridrift slipper du kablar som förstör inredningen eller som du riskerar att snubbla på. Och eftersom du inte behöver ett nätuttag, kan du placera lampan var som helst där du behöver ljus. Det är komfort direkt ur förpackningen.

 • För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • Fantasifull 3D-design

  Ljuset med den kreativa 3D-formen sätter fart på barnens fantasi och håller skurkarna borta.

 • Får barnet att känna sig tryggt nattetid

  Den här nattlampan är det perfekta valet för att ditt barn ska känna sig tryggt. Det är ett perfekt orienteringsljus att placera vid sidan av barnets säng. Ditt barn kan slå på den genom att trycka på knappen och den stängs av automatiskt efter 15 minuter.

See all Specifications