Fler varumärken från

Tornado

Lågenergilampa - spiral

20 W (90 W), E27, Varmvit, Dimbar 8710163394701 Hitta liknande produkter
 • Enastående ljusstyrka och levande färger

  8710163394701
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8710163394701/8710163394701_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Tornado

  Lågenergilampa - spiral

  8710163394701 Hitta liknande produkter

  Med Philips dimbara, energisparande Tornado-lampor kan du justera ljuset efter dina behov och din sinnesstämning. Tack vare den kompakta designen passar de här lågförbrukande spirallamporna nästan var som helst, och sparar energi och pengar åt dig i upp till 10 år. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enastående ljusstyrka och levande färger

För en aktiv och energisk atmosfär

 • Enastående ljusstyrka och effektivitet

  Enastående ljusstyrka och effektivitet

  Hög ljusstyrka och ökad energiförbrukning går vanligtvis hand i hand. Men med Philips energisparande lampor får du ett starkt och uppiggande ljus, samtidigt som du sparar energi och pengar. Perfekt som funktionsbelysning för hemmakontoret och andra utrymmen där det behövs extra ljus.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  Den här lampan förbrukar upp till 80 % mindre energi än traditionella ljuskällor, vilket innebär att du kan sänka dina elräkningar och minska din miljöpåverkan.

 • Lång livslängd – håller i upp till 10 år

  Lång livslängd – håller i upp till 10 år

  Philips energisparande lampor är gjorda för att hålla länge. Eftersom de har en livslängd på upp till 10 år slipper du många tidsödande och kostsamma lampbyten, samtidigt som du sparar energi år efter år.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten plastpåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
 • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.