Förslag

  Taklampor

  Supertunn taklampa 18 W

  2700 K, White, Dimbar 8718699680978 Hitta liknande produkter
  • En armatur. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

   8718699680978

   Taklampor

   Supertunn taklampa 18 W

   8718699680978 Hitta liknande produkter

   Skapa den rätta stämningen genom att ändra ljusstyrka. Philips SceneSwitch LED-taklampa ger dig tre ljusstyrkor som är perfekta för varje tillfälle. Kräver varken dimmer eller ytterligare installation - allt du behöver är din befintliga strömbrytare. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 525,00 kr

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  En armatur. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

  Med EyeComfort, för ljus som inte anstränger dina ögon.

  • Perfekt när du vill koppla av och umgås

   Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

  • EyeComfort – ljus som är behagligt för ögonen

   Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Många av oss tillbringar mycket tid inomhus, så det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Våra produkter uppfyller stränga testkriterier, till exempel effekter av flimmer, stroboskop, bländning, färgåtergivning och dimring, för att garantera att de följer våra EyeComfort-krav. LED-ljuskällor från Philips ger inte bara ett behagligt ljus för stunden, de fortsätter att göra det under hela livslängden med en konstant ljuskvalitet, ljusflöde och färg under mer än ett decennium. Byt till ljus som är behagligt för ögonen. Dina ögon kommer att tacka dig.

  • Enkel installation

   Enklare installation. Fäst eller häng säkert på väggen eller i taket, sätt i kontakten, och armaturen klar att tändas.

  • Supersmidig utformning

   Den smala designen är perfekt för rum med lågt innertak, och sitter tätt mot ytan.

  • Jämn ljusfördelning

   Ge dina rum en jämn belysning.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.