Förslag

  Taklampor

  Panel taklampa 36 W rektangulär

  4 000 K, Vit, Dimbar 8719514326743 Hitta liknande produkter
  • LED-panel som kan dimras utan dimmer

   8719514326743

   Taklampor

   Panel taklampa 36 W rektangulär

   8719514326743 Hitta liknande produkter

   Ibland vill du anpassa ljuset beroende på vad du håller på med. Med den här Philips SceneSwitch LED-panelen kan du enkelt ändra ljusinställningen med din befintliga strömbrytare. Ingen dimmer eller extra installation krävs. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  LED-panel som kan dimras utan dimmer

  Fungerar ihop med din befintliga strömbrytare

  • Perfekt när du vill koppla av och umgås

   Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

  • EyeComfort – ljus som är behagligt för ögonen

   Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Många av oss tillbringar mycket tid inomhus, så det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Våra produkter uppfyller stränga testkriterier, till exempel effekter av flimmer, stroboskop, bländning, färgåtergivning och dimring, för att garantera att de följer våra EyeComfort-krav. LED-ljuskällor från Philips ger inte bara ett behagligt ljus för stunden, de fortsätter att göra det under hela livslängden med en konstant ljuskvalitet, ljusflöde och färg under mer än ett decennium. Byt till ljus som är behagligt för ögonen. Dina ögon kommer att tacka dig.

  • Enkelt att rengöra

   Smidiga material som är lätta att rengöra innebär att ditt hem alltid ser prydligt ut – från golv till tak.

  • Supersmidig utformning

   Den smala designen är perfekt för rum med lågt innertak, och sitter tätt mot ytan.

  • Jämn ljusfördelning

   Ge dina rum en jämn belysning.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.