Fler varumärken från

  • Stimulera fantasin

   71884/08/P0

   Taklampa

   71884/08/P0 Hitta liknande produkter

   Den här runda prinsesslampan från Philips och Disney lyser upp med en livfull bild av barnens favoritfilm. Den gör väggar och tak färgglada och skojiga, medan den robusta, rundade formen är fullkomligt säker för nyfikna små händer. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Stimulera fantasin

  • För barn

   För barn

   Den här barnrumslampan från Philips och Disney skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

  • Varmvitt ljus

   Varmvitt ljus

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Lämplig för både vägg- och takinstallation

   Lämplig för både vägg- och takinstallation

   Installera den här lampan som vägglampa eller taklampa, precis som du vill ha det.

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-lampa av hög kvalitet

   Lampan har integrerad LED-teknologi, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livfulla färger i barnrummet.

  • Perfekt för allmänbelysning

   Den här lampan från Philips och Disney är den perfekta ljuskällan i barnens sovrum. Den ger bra belysning för barnens dagliga rutiner.

  Visa alla specifikationer