Fler varumärken från

Star Wars Tillbehör

Star Wars, svart, LED 7192430P0 Hitta liknande produkter
Star Wars
 • Sätt igång fantasin

  71924/30/P0

  Star Wars

  Tillbehör

  71924/30/P0 Hitta liknande produkter

  Den här nattlampan från Philips har en episk bild med dina favorithjältar från Star Wars. Den är batteridriven, så du kan ta med den vart du än går. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sätt igång fantasin

 • För Star Wars-fans

  För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Batteridriven – 2 x AAA-batterier (medföljer inte)

  Batteridriven – 2 x AAA-batterier (medföljer inte)

  Lampan drivs av 2 stycken AAA-batterier och kan användas med alla batterier i den storleken, oavsett märke. Blanda inte olika typer av batterier, utan använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen.

 • Får dig att känna dig trygg om natten

  Det här är den perfekta nattlampan för sovrummet då den gör att du känner dig säker. Eftersom den är batteridriven kan den placeras var du än vill ha den. Det gör den till det perfekta ledljuset.

 • Tryck för att tända eller släcka lampan

  Tryck bara på lampan för att tända eller släcka den. Lampan stängs av automatiskt efter 15 minuter för att spara batteritid.

Visa alla specifikationer