Fler varumärken från

 • Stimulera fantasin

  71751/30/G0

  Skärm

  71751/30/G0 Hitta liknande produkter

  Den här hängande Star Wars-lampan från Philips har Kylo Ren- och stormtruppsmotiv som ger rummet en känsla av episka äventyr. Den är enkel att installera och ger garanterat inspiration till intergalaktiska drömmar! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För Star Wars-fans

  För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Perfekt belysning för skrivbordet

  Den här lampan för sovrummet passar perfekt på skrivbordet. Den ger ett kallt vitt ljus och är perfekt när du vill läsa en bok eller göra läxor. Den finns nära till hands och är enkel att tända så att du känner dig trygg och väl till mods om kvällen.

Visa alla specifikationer