Förslag

  SceneSwitch LED

  Bukko dubbel spot

  Tre ljusinställningar, Fungerar ihop med ditt ljusreglage, Perfekt för att skapa atmosfär, Ljuskällor som är behagliga för ögonen 5060230P0 Hitta liknande produkter
  • En lampa. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

   50602/30/P0

   SceneSwitch LED

   Bukko dubbel spot

   50602/30/P0 Hitta liknande produkter

   Ibland vill man anpassa belysningen efter det man håller på med. Med Philips SceneSwitch LED-spottar kan du enkelt ändra ljusinställningen med din befintliga väggströmbrytare. Ingen dimmer eller extra installation krävs. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  En lampa. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

  Fungerar med din befintliga strömbrytare

  • Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Utformad för att vara behaglig för ögonen

   Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

  • ClickFix för enkel installation

   ClickFix för enkel installation

   Installera din spot smidigt och enkelt på egen hand tack vara ClickFix. Montera fästet i taket, anslut kablarna och klicka sedan fast lampan i ett enda steg.

  • Ändra stämning med ett snabbt tryck på din befintliga strömbrytaren

   Anpassa rummets stämning efter aktiviteten. Med Philips SceneSwitch LED-spottar kan du enkelt ändra inställningarna från starkt ljus till dagsljus eller ett mysigt varmt sken. Du behöver varken en dimmer eller någon installation. Allt du behöver är din befintliga strömbrytare.

  • Återställ dina spotlights till fabriksinställningarna

   Om du använder flera SceneSwitch-ljuskällor och de inte längre är synkroniserade kan du återställa de till fabriksinställningar genom att tända och släcka strömbrytaren inom 1 sekund.

  • Kommer ihåg din senaste ljusinställning automatiskt

   Den här SceneSwitch-spotten har ett inbyggt minneschip som kommer ihåg din senaste ljusinställning om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Om du inte växlar mellan aktiviteter särskilt ofta finns ditt favoritläge inställt när du tänder ljuset.

  • Högt ljusflöde – 860 lumen

   Lys upp hemmet med ljus av hög kvalitet

  • Integrerad LED-ljuskälla

   Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-ljuskälla som ger ett optimalt ljusflöde.

  • 5 års garanti som ger sinnesro

   Alla våra spotlights är byggda för att hålla länge. De säljs med 5 års garanti så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

  • Full ljusstyrka omedelbart när den tänds

   Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka direkt när de tänds. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär.

  • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

   LED-ljuskällor sparar upp till 80 % energi jämfört med en traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-ljuskälla från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-ljuskälla kommer du att se omedelbara resultat i form av en lägre elräkning.

  • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

   Den moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar som både accent- och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

  • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

   Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

  • Lampan har en livslängd för upp till 25 års användning

   LED-lampor håller längre och du slipper hålla på och byta ljuskälla hela tiden. Detta minskar avfallet avsevärt och dessutom sparar du pengar på sikt.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.