Fler varumärken från

Nattlampa med sensor

Star Wars VIII Sensor light, blå, LED 7176599P0 Hitta liknande produkter
 • Stimulera fantasin

  71765/99/P0

  Nattlampa med sensor

  71765/99/P0 Hitta liknande produkter

  Den här Star Wars-nattlampan med av/på-funktion från Philips har ett episkt motiv med alla dina favorit-BB8-karaktärer från Star Wars. Tack vare batteridriften kan du placera den var du vill. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För Star Wars-fans

  För Star Wars-fans

  Den här sovrumslampan från Philips och Star Wars skapar en stimulerande miljö för spännande och storslagna äventyr. En plats där du kan studera, ta det lugnt och sova tillsammans med din favoritkaraktär från Star Wars. Lampan är utformad för att vara säker för dig.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Batteridriven – 2 x AAA-batterier (medföljer inte)

  Batteridriven – 2 x AAA-batterier (medföljer inte)

  Lampan drivs av 2 stycken AAA-batterier och kan användas med alla batterier i den storleken, oavsett märke. Blanda inte olika typer av batterier, utan använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen.

 • Trygghet på natten

  Den här sovrumslampan passar perfekt som nattlampa och får dig att känna dig trygg. Tack vare batteridriften kan du placera den var du vill. Den är därför även perfekt som orienteringsbelysning.

Visa alla specifikationer