Förslag

  myLiving

  Väggbelysning

  Date, vit, LED 336223116 Hitta liknande produkter
  • Inred hemmet med ljus

   33622/31/16

   myLiving

   Väggbelysning

   33622/31/16 Hitta liknande produkter

   Denna Philips myLiving Date-väggbelysning är perfekt för att skapa dekorativa ljuseffekter. Det mjuka skenet från den integrerade LED-ljuskällan ger mer djup i den symmetriska designen. En omkopplare på produkten gör den enkel att använda. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Inred hemmet med ljus

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-lampa av hög kvalitet

   Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Varmvitt ljus

   Varmvitt ljus

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

  • Lång livstid, upp till 20 år

   Lång livstid, upp till 20 år

   En ljuskälla att lita på. De integrerade LED-ljuskällorna som används i den här Philips LED-lampan, varar upp till 20 000 timmar (motsvarar 20 år, baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-ljuskällor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Produkt med strömbrytare

   Produkt med strömbrytare

   Eftersom knappen är diskret integrerad på lampan kan du enkelt tända och släcka den.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du letar efter.

  • Perfekt när du vill koppla av och umgås

   Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.