Fler varumärken från

 • Saving in style

  30422/31/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/304223116/304223116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  30422/31/16 Hitta liknande produkter

  Skönheten i den här vita Philips Ecomoods-vägglampan är de rena linjerna och de mjuka kurvorna. Den är ett perfekt exempel på samtida design och fyller rummet med karaktär och liv. Njut av varmt, energibesparande ljus hemma. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saving in style

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  Den stora fördelen med lysrörslampor är deras energieffektivitet; energiförbrukninngen är bara en femtedel jämfört med en standardlampa. Det betyder att du genom att använda Philips lysrörslampor istället för vanliga standardlampor kan minska kostnaden för belysning på din elräkning med runt 80 %!

 • Lampa med extra lång livslängd

  Lampa med extra lång livslängd

  Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 20 000 timmar medföljer.

 • Robusta och tillförlitliga

  Robusta och tillförlitliga

  Hållbar belysning. Samtliga belysningsprodukter i Philips Ecomoods-serien är tillverkade av material och komponenter av hög kvalitet. Med Philips Ecomoods får du armaturer av hög kvalitet som håller riktigt länge.

 • Mjukt varmvitt ljus

  Mjukt varmvitt ljus

  Den här armaturen har Philips senaste teknologi för lågenergilampor för att ge ett naturligt varmvitt ljusflöde. Ett mjukt varmvitt ljus lyser upp rummet och gör det möjligt att kombinera funktion med miljömedvetenhet. Indirekt ljus är perfekt för allmänbelysning.

 • Eleganta, moderna modeller

  Till skillnad från traditionella, klumpiga lågenergiprodukter har Ecomoods ett rent, modernt utseende. Varje designlampa i kollektionen är nätt och stillfull och representerar en perfekt kombination av form och funktion.

 • Tidlös vit

  Vit är en tidlös och lätt färg som alltid ser snygg ut och skapar en känsla av renhet i alla rum.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.