Fler varumärken från

 • Saving in style

  30422/11/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/304221116/304221116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  30422/11/16 Hitta liknande produkter

  Den här Philips-vägglampan i krom har sin skönhet i de rena och mjuka linjerna. Den moderna stilen ger ditt hem en modern och levande känsla med varmt energieffektivt ljus. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saving in style

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  Den stora fördelen med lysrörslampor är deras energieffektivitet; energiförbrukninngen är bara en femtedel jämfört med en standardlampa. Det betyder att du genom att använda Philips lysrörslampor istället för vanliga standardlampor kan minska kostnaden för belysning på din elräkning med runt 80 %!

 • Lampa med extra lång livslängd

  Lampa med extra lång livslängd

  Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 20 000 timmar medföljer.

 • Robusta och tillförlitliga

  Robusta och tillförlitliga

  Hållbar belysning. Samtliga av Philips belysningsprodukter är tillverkade av material och komponenter av hög kvalitet. Den här Philips-lampan ger dig högkvalitativ och hållbar belysning.

 • Mjukt varmvitt ljus

  Mjukt varmvitt ljus

  Den här armaturen har Philips senaste teknologi för lågenergilampor för att ge ett naturligt varmvitt ljusflöde. Ett mjukt varmvitt ljus lyser upp rummet och gör det möjligt att kombinera funktion med miljömedvetenhet. Indirekt ljus är perfekt för allmänbelysning.

 • Eleganta, moderna modeller

  Den här Philips-lampan har en ren och modern design som kiljer sig från den traditionella belysningen som tenderar att vara klumpig och föga tilldragande. Samtliga lampor i kollektionen är nätta och eleganta och designade för att utgöra den perfekta kombinationen mellan form och funktion.

 • Chrome

  Krom har en silvrig metallisk spegeleffekt som ger alla typer av rum en vacker glans.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.