Fler varumärken från

  myLiving

  Taklampa

  Mezen, matt vit, LED 312406716 Hitta liknande produkter
  • Inred hemmet med ljus

   31240/67/16
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   myLiving

   Taklampa

   31240/67/16 Hitta liknande produkter

   Philips myLiving Mezen är en fyrkantig vägg- och taklampa i vackert glas. Den fyrkantiga basen förebygger hörnskuggor, medan det sandblästrade glaset tillför riklighet och atmosfär genom jämn fördelning av det varmvita LED-ljuset. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Inred hemmet med ljus

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-lampa av hög kvalitet

   Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Varmvitt ljus

   Varmvitt ljus

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du letar efter.

  • Perfekt när du vill koppla av och umgås

   Perfekt när du vill koppla av och umgås

   Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

  Visa alla specifikationer