Fler varumärken från

myLiving Taklampa

Spruce, matt krom, LED 309431716 Hitta liknande produkter
 • Inred hemmet med ljus

  30943/17/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/309431716/309431716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Taklampa

  30943/17/16 Hitta liknande produkter

  LED-taklampan myLiving Spruce från Philips är en armatur med många funktioner. Den är gjord i aluminium av hög kvalitet och sprider ett varmt, mjukt ljus när den monteras på väggen eller i taket. Den är även energieffektiv och har lång livslängd, vilket gör den extra populär. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 919,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • Lång livslängd på upp till 15 år

  Lång livslängd på upp till 15 år

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 15 000 timmar (motsvarar 15 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.