Fler varumärken från

 • Med betoning på stil

  56233/48/PN

  Philips myLiving Modern är en serie med banbrytande spotar med felfri form och funktion som passar perfekt i alla rum som karaktäriseras av enkelhet och kraftfulla linjer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Med betoning på stil

Belysning med modern form och funktion

 • Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Med en dimmer (medföljer inte) kan du justera ljusintensiteten i den här Philips-lampan för att framhäva detaljer eller skapa rätt stämning för olika tillfällen, från mysiga middagar på tu man hand till umgänge med släkt och vänner.

 • Rikta ljuset som du vill

  Rikta ljuset som du vill

  Den här myLiving-spotten från Philips ger dig komplett styrning över din hembelysning. De flexibla spothuvudena kan rotera fritt i alla riktningar, vilket gör att du kan rikta ljuset dit det behövs bäst.

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den perfekta ljuskällan för accentbelysning. Den här spotten från Philips har den perfekta ljuskäglan för accentbelysning (lampa med GU10-sockel ingår ej). Med spottar kan du framhäva alla typer av detaljer och inslag i ditt hem.

 • Borstat aluminium

  Den här typen av aluminium är mycket populär och ger samma snygga utseende som vanlig aluminium, men med en borstad finish som ger lampans yta en unik prägel.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.