Fler varumärken från

 • En lampa. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

  50602/30/P0

  Ibland vill man anpassa belysningsstämningen efter det man håller på med. Med Philips SceneSwitch LED-spotar kan du enkelt ändra ljusinställningen med din befintliga väggströmbrytare. Ingen dimmer eller extra installation krävs. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En lampa. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

Fungerar med din befintliga väggströmbrytare

 • Utformade för dina ögons bekvämlighet*

  Utformade för dina ögons bekvämlighet*

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen och skapa den perfekta stämningen.

 • ClickFix för enkel installation

  ClickFix för enkel installation

  Installera din spot smidigt och enkelt på egen hand. Tack vare ClickFix behövs inte ett extra par händer. Montera fästet i taket, anslut kablarna och klicka sedan fast lampan i ett enda steg.

 • Ändra stämning med ett snabbt tryck på den befintliga strömbrytaren

  Anpassa rummets stämning efter aktiviteten. Med Philips SceneSwitch LED-spottar kan du enkelt ändra inställningarna från starkt ljus till dagsljus eller ett mysigt varmt sken. Du behöver varken en dimmer eller någon installation. Allt du behöver är din befintliga strömbrytare.

 • Återställ dina spotlights till fabriksinställningarna

  Om du använder flera SceneSwitch-lampor och de inte längre är synkroniserade kan du återställa lamporna till fabriksinställningarna genom att tända och släcka strömbrytaren inom 1 sekund.

 • Kommer ihåg din senaste ljusinställning automatiskt

  Den här SceneSwitch-spotten har ett inbyggt minneschip som minns din senaste ljusinställning om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Om du inte växlar mellan aktiviteter särskilt ofta finns ditt favoritläge inställt när du tänder ljuset.

 • Högt ljusflöde – 860 lumen

  Lys upp hemmet med ljus av hög kvalitet

 • Integrerad LED-ljuskälla

  Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-ljuskälla som ger ett optimalt ljusflöde.

 • 5 års garanti som ger sinnesro

  Alla våra spotlights är byggd för att hålla länge. De säljs med 5 års garanti på hela produkten så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

 • Direkt ljusstyrka när den tänds

  Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka omedelbart efter påslagning. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär direkt.

 • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

  LED-ljuskällor sparar upp till 80 % energi jämfört med en traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-ljuskälla från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-ljuskälla kommer du att se omedelbara resultat i form av en lägre elräkning.

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den här moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar som både punktbelysning och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

  Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

 • Lampan har en livslängd på upp till 25 års användning

  LED-ljuskällor varar längre och du slipper hålla på och byta ljuskällor ofta. Detta minskar avfallet avsevärt och dessutom sparar du pengar på lång sikt.

Visa alla specifikationer