Fler varumärken från

 • Lev i nuet

  50582/31/P0
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  myLiving

  Spot

  50582/31/P0 Hitta liknande produkter

  Philips my Living Contemporary är ett sortiment spotar med eleganta silhuetter och högkvalitativt ljus som passar dagens trender och livsstilar. Det varmvita ljuset från LED-belysningen är av hög kvalitet och är perfekt för accentbelysning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lev i nuet

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den här Philips-spotten har den perfekta ljuskäglan för accentbelysning. Med spotlights kan du framhäva alla typer av detaljer och inslag i ditt hem.

 • Justerbart spothuvud

  Justerbart spothuvud

  Rikta ljuset dit det behövs genom att justera, rotera eller luta lampans spothuvud.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Högkvalitativa material

  Den här lampan är tillverkad i lager av material med mönster av hög kvalitet och överlägsen finish. Det garanterar en stabil och hållbar produkt som kommer att förbättra ditt hem i många år framöver.

 • Passar i alla rum

  Den här Philips-spotten är funktionell men ändå elegant, och skänker en dekorativ touch åt alla typer av rum.

 • Naturliga och bekanta former

  Mjuka övergångar och svängda former definierar det tidlösa utseendet hos Philips myLiving-spot. Spottarna är praktiska, eleganta och diskreta och passar perfekt i modern heminredning.

Visa alla specifikationer