More brands from

 • Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset

  50492/30/P0
  A+

  Spot

  50492/30/P0 Find similar products

  Anpassa rummets stämning efter aktiviteten. Med Philips WarmGlow LED-spotlights kan du smidigt dimra till rätt ljusstyrka – från funktionell belysning med mycket ljus till ett mysigt och välkomnande varmt sken. Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset

Fungerar med de flesta LED-dimrar

 • Förändra atmosfären genom att justera med dimmern

  Förändra atmosfären genom att justera med dimmern

  Förändra rummets atmosfär efter aktiviteten. Med Philips WarmGlow LED-spottar kan du skapa den perfekta atmosfären genom att justera med dimmern. Dimra smidigt från 2700 K funktionellt ljus ned till 2200 K inbjudande varmt ljus för en mysig stämning. Ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen†

  Utformad för att vara behaglig för ögonen†

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen.

 • Högt ljusflöde – 1000 lumen

  Lys upp hemmet med ljus av hög kvalitet

 • Integrerad LED-ljuskälla

  Denna spot har en integrerad högkvalitativ LED-lampa som ger ett optimalt ljusflöde.

 • 5 års garanti som ger sinnesro

  Alla våra spotlights är byggda för att hålla länge. De kommer med 5 års garanti, så att du kan njuta av kvalitetsbelysning med lång hållbarhet varje dag.

 • Lampan har en livslängd på upp till 30 års användning

  LED-ljuskällor varar längre och du slipper därför byta dina ljuskällor ofta. Detta minskar ditt avfall och dessutom sparar du pengar på lång sikt.

 • En LED-lampa av hög kvalitet som samtidigt sparar energi

  LED-ljuskällor sparar upp till 80 % energi jämfört med en traditionell belysning med samma ljusflöde. När du köper en LED-ljuskälla från Philips börjar du spara pengar direkt. För varje ljuskälla du ersätter med en LED-ljuskälla kommer du att se omedelbara resultat i form av en lägre elräkning.

 • Direkt ljusstyrka när den tänds

  Med Philips LED-spottar behöver du inte vänta. De ger full ljusstyrka omedelbart efter påslagning. Det glödlampsliknande varmvita ljuset skapar en mysig och välkomnande atmosfär direkt.

 • Den perfekta ljusfördelningen för accentbelysning

  Den här moderna LED-spotlighten har ett bredvinklat ljusflöde (40 grader) och passar för både accentbelysning och allmänbelysning. Den är perfekt i köket, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Justerbart spothuvud för maximal flexibilitet

  Det justerbara spothuvudet har utformats så att ljuset kan riktas dit du mest behöver det.

 • Högkvalitativt material som håller länge

  Denna spotlight är tillverkad i ett slitstarkt material av hög kvalitet med gedigen ytbehandling. Det garanterar en stabil och stöttålig produkt som kommer att framhäva och lysa upp ditt hem i många år framöver.

See all Specifications