Fler varumärken från

  • Besparingar med stil

   40759/31/16
   Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

   myLiving

   Pendellampa

   40759/31/16 Hitta liknande produkter

   Vattendroppsdesignen fyller ditt rum med ljus och inspiration. Den här vackra, vita Philips-pendeln är den perfekta mittpunkten i rummet och ger ett varmvitt, energibesparande ljus och nya inredningsmöjligheter. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Besparingar med stil

  designlampa

  • Sparar upp till 80 % energi

   Sparar upp till 80 % energi

   Den stora fördelen med lysrörslampor är deras energieffektivitet; energiförbrukninngen är bara en femtedel jämfört med en standardlampa. Det betyder att du genom att använda Philips lysrörslampor istället för vanliga standardlampor kan minska kostnaden för belysning på din elräkning med runt 80 %!

  • Lampa med extra lång livslängd

   Lampa med extra lång livslängd

   Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 12 000 timmar medföljer.

  • Robusta och tillförlitliga

   Robusta och tillförlitliga

   Gjord för att hålla. Alla produkter i Philips belysningskollektion är tillverkade av högkvalitativa material och komponenter, så att du kan få en gedigen armatur som håller i många år.

  • Mjukt varmvitt ljus

   Mjukt varmvitt ljus

   Den här armaturen har Philips senaste teknologi för lågenergilampor för att ge ett naturligt varmvitt ljusflöde. Ett mjukt varmvitt ljus lyser upp rummet och gör det möjligt att kombinera funktion med miljömedvetenhet. Indirekt ljus är perfekt för allmänbelysning.

  • Eleganta, moderna modeller

   Den här Philips-lampan har en ren och modern look som skiljer sig från de traditionella lågenergiprodukternas klumpiga och föga tilldragande design. Alla lampor i kollektionen är nätta, eleganta och varsamt designade för att utgöra den perfekta kombinationen av form och funktion.

  • Tidlös vit

   Vit är en tidlös och lätt färg som alltid ser snygg ut och skapar en känsla av renhet i alla rum.

  Visa alla specifikationer