Fler varumärken från

 • Saving in style

  40761/31/16
  • KA
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/407613116/407613116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Pendel

  40761/31/16 Hitta liknande produkter

  Njut av den här vackra vita pendelns form, som utstrålar ett varmt energibesparande ljus. Den lyfter fram skönheten i moderna utrymmen och dess elegans passar för en bekväm livsstil. Skapa en mysig atmosfär och inled trivsamma konversationer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saving in style

designlampa

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  Den stora fördelen med lysrörslampor är deras energieffektivitet; energiförbrukninngen är bara en femtedel jämfört med en standardlampa. Det betyder att du genom att använda Philips lysrörslampor istället för vanliga standardlampor kan minska kostnaden för belysning på din elräkning med runt 80 %!

 • Lampa med extra lång livslängd

  Lampa med extra lång livslängd

  Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 10 000 timmar medföljer.

 • Robusta och tillförlitliga

  Robusta och tillförlitliga

  Gjord för att hålla. Alla produkter i Philips belysningskollektion är tillverkade av högkvalitativa material och komponenter, så att du kan få en gedigen armatur som håller i många år.

 • Mjukt varmvitt ljus

  Mjukt varmvitt ljus

  Den här armaturen har Philips senaste teknologi för lågenergilampor för att ge ett naturligt varmvitt ljusflöde. Ett mjukt varmvitt ljus lyser upp rummet och gör det möjligt att kombinera funktion med miljömedvetenhet. Indirekt ljus är perfekt för allmänbelysning.

 • Eleganta, moderna modeller

  Den här Philips-lampan har en ren och modern look som skiljer sig från de traditionella lågenergiprodukternas klumpiga och föga tilldragande design. Alla lampor i kollektionen är nätta, eleganta och varsamt designade för att utgöra den perfekta kombinationen av form och funktion.

 • Tidlös vit

  Vit är en tidlös och lätt färg som alltid ser snygg ut och skapar en känsla av renhet i alla rum.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.