Fler varumärken från

myLiving Pendel

Surrey, koppar/mässing 3653905E7 Hitta liknande produkter
 • Skapa den rätta ljusstilen

  36539/05/E7

  Pendel

  36539/05/E7 Hitta liknande produkter

  Upplev stilbildande design med en vintagelampa som passar din personliga stil perfekt. Pendellampan Philips myLiving Surrey är av polerad koppar med vit insida. Den tidlösa designen ser fantastisk ut i både moderna och retroinspirerade miljöer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Skapa den rätta ljusstilen

Komplettera vintagelooken

 • Perfekt när du vill koppla av och umgås

  Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

 • Högkvalitativa material

  Den här lampan är tillverkad i lager av material med mönster av hög kvalitet och överlägsen finish. Det garanterar en stabil och hållbar produkt som kommer att förbättra ditt hem i många år framöver.

 • Skapa en elegant och personlig atmosfär

  Den här lampan har en vacker tidlös design. Dess banbrytande form är en utsökt blandning av historia och nutid. Lampan passar lika bra i en modern inredning som i inredning med retrostil. Det gör att du kan kombinera det klassiska med det moderna och få ett hem som känns lika bra som det ser ut.

 • Lampa medföljer inte

  Armaturen levereras utan lampa, så att du själv kan bestämma vilket ljusflöde som passar rummet och dig bäst. Välj en LED-lampa från Philips för garanterat hög kvalitet och hållbart ljusflöde.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.