Förslag

  myLiving

  Infälld spot

  SHELLBARK, vit, LED 5020331P0 Hitta liknande produkter
  • Skapa den rätta ljusstilen

   50203/31/P0

   myLiving

   Infälld spot

   50203/31/P0 Hitta liknande produkter

   Rätt ljus för rätt tillfälle – från ljust och funktionellt till varmt och behagligt. Med Philips Shellbark WarmGlow infälld spot kan du dimra till rätt ljusstyrka – från funktionell belysning med mycket ljus till en varm och inbjudande atmosfär för en mysig stund. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Skapa den rätta ljusstilen

  Njut av ett ombonat hem

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-lampa av hög kvalitet

   Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Varmvitt ljus

   Varmvitt ljus

   Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Kompatibel med de flesta dimrar

   Kompatibel med de flesta dimrar

   Den här Philipsarmaturen innehåller den senaste LED-teknologin och kan användas med de flesta dimrar – antingen med den du redan har eller med andra modeller.

  • Lång livslängd på upp till 30 år

   Lång livslängd på upp till 30 år

   En ljuskälla att lita på. De integrerade LED-lamporna som används i den här Philips LED-lampan, varar upp till 30 000 timmar (motsvarar 30 år, baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du letar efter.

  • Perfekt när du vill koppla av och umgås

   Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

  • Högkvalitativa material

   Den här lampan är tillverkad i lager av material med mönster av hög kvalitet och överlägsen finish. Det garanterar en stabil och hållbar produkt som kommer att förbättra ditt hem i många år framöver.

  • WarmGlow dimbar

   Skapad för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt stämning för alla tillfällen, ju mer du dämpar blir det en varmare atmosfär.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.