Fler varumärken från

  myLiving

  Infälld spot

  CASEMENT, grå, LED 5011387P0 Hitta liknande produkter
  • Skapa den rätta ljusstilen

   50113/87/P0

   myLiving

   Infälld spot

   50113/87/P0 Hitta liknande produkter

   Välj rätt ljusstyrka med steglös dimringsfunktion – från fokuserat arbete till avslappnad fritid. Med Philips Casement inbyggda, infällda och dimbara LED-spot kan du skapa rätt ljus för alla tillfällen. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Skapa den rätta ljusstilen

  Njut av ett ombonat hem

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-lampa av hög kvalitet

   Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Kompatibel med de flesta dimrar

   Kompatibel med de flesta dimrar

   Den här Philipsarmaturen innehåller den senaste LED-teknologin och kan användas med de flesta dimrar – antingen med den du redan har eller med andra modeller.

  • Lång livslängd på upp till 30 år

   Lång livslängd på upp till 30 år

   En ljuskälla att lita på. De integrerade LED-lamporna som används i den här Philips LED-lampan, varar upp till 30 000 timmar (motsvarar 30 år, baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Reglerbar

   Reglerbar

   Justerbar ljusstyrka med dimmer. Det gör Philips SmartSpot perfekt för att framhäva detaljer eller skapa rätt stämning för alla tillfällen, både mysiga middagar på tu man hand och umgänge med familj och vänner i vardagsrummet. Den passar även som funktionell belysning i exempelvis korridorer.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du letar efter.

  • Högkvalitativa material

   Den här lampan är tillverkad i lager av material med mönster av hög kvalitet och överlägsen finish. Det garanterar en stabil och hållbar produkt som kommer att förbättra ditt hem i många år framöver.

  Visa alla specifikationer