Fler varumärken från

myLiving Infälld spot

Alcor, matt krom, LED 596801716 Hitta liknande produkter
 • En smart kombination av ljus och design

  59680/17/16
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/596801716/596801716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Infälld spot

  59680/17/16 Hitta liknande produkter

  Philips SmartSpot är en smart lösning för belysning som kompletterar heminredningen med stilig design. Spoten ger ett varmt ljus i en mängd minimalistiskt infällda utformningar som smälter in i hemmet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En smart kombination av ljus och design

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Den här belysningen har den allra senaste teknologin från Philips med nya, toppmoderna, varmvita HighPower LED-lampor som ger ett ljus med en färgtemperatur på 2 700 Kelvin.

 • Förstklassigt material för lång hållbarhet

  Förstklassigt material för lång hållbarhet

  Philips SmartSpot är tillverkad i högkvalitativa material, t ex formgjuten aluminium.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  LED-teknologin i Philips belysningsarmaturer är väldigt energieffektiv (en modul med en effekt på 7,5 W ger 350 Lumen). Det innebär att varje enskild armatur sparar energi och hjälper kunderna att sänka sina energikostnader samtidigt som de bidrar till en grönare värld. Om du vill ha modern och energieffektiv hembelysning med riktigt bra ljus, håll utkik efter Philips LED-produkter.

 • Högt ljusflöde

  Mycket vackert ljus med högt ljusflöde och en spridningsvinkel på 40° – den perfekta vinkeln för spotbelysning.

 • Fantastisk flexibilitet

  Philips SmartSpot ger dig full kontroll över din hembelysning. Flera delar roterar fritt vilket gör att du kan rikta ljuset dit du behöver det bäst.

 • Elegant och diskret design

  Dessa moderna infällda spotar är smidiga och diskreta och passar perfekt i taket, utan utskjutande kanter eller besvärliga former som stör inredningen i rummet.

 • Extremt lång drifttid

  En ljuskälla att lita på. Philips GU10 PowerLED-lampor erbjuder en mycket lång livslängd på minst 25 000 timmar. Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Punktbelysning som är utformad för ditt hem

  Om du är ute efter superb ljuskvalitet och en smart belysningslösning som kompletterar heminredningen med fin design ska du prova Philips SmartSpot punktbelysning; ett funktionellt sortiment med minimalistiska infällda spotar som passar i alla hem.

Visa alla specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.