Fler varumärken från

myLiving Bordslampa

Camellia, vit, LED 7010431P0 Hitta liknande produkter
 • Rätt ljus, rätt atmosfär,

  70104/31/P0

  Bordslampa

  70104/31/P0 Hitta liknande produkter

  Den bärbara ljuskällan Camelia från Philips är mångsidig och lekfull. Bär den med dig vart du vill och använd den för stämningsbelysning eller som läslampa eller varför inte ställa in den på en av de fyra dynamiska ljuseffekterna. Den passar även perfekt ihop med valfri LivingColors-ljuskälla. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Rätt ljus, rätt atmosfär,

var som helst, när som helst

 • Enkel styrning direkt på produkten

  Enkel styrning direkt på produkten

  Med hjälp av den diskreta, inbyggda knappen på produkten kan du enkelt välja olika färger som du tycker om och även dimra ljuskällan.

 • Bärbara och hållbara batterier för fullständig flexibilitet

  Bärbara och hållbara batterier för fullständig flexibilitet

  Den här kompakta och batteridrivna bärbara ljuskällan från Philips är lätt att bära med sig och kan placeras i ett valfritt hörn i ditt hem. Batterierna har dessutom en lång livslängd på 6 timmar vid full ljusstyrka.

 • Dynamiska ljuseffekter

  Dynamiska ljuseffekter

  Camelia från Philips har 6 olika ljusinställningar – för varje humör och varje tillfälle. Utöver "Reading Light" och "Candle Light" kan du även välja mella 4 dynamiska färger: "Pink Sunrise", "Purple Night", "Turquoise Ocean" och "Forest Shine".

 • Reglerbar

  Reglerbar

  Ljusstyrkans intensitet kan justeras med ett enkelt knapptryck för att skapa den perfekta stämningen i rummet.

 • Kan laddas via USB-port

  Kan laddas via USB-port

  Den här bärbara ljuskällan från Philips kan enkelt laddas i alla kompatibla USB-portar, till exempel i din bärbara dator eller en USB-kontakt. USB-kabel medföljer.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Philips lanserar den senaste generationen högeffektiva LED-lampor som uppnår en färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Du får ett mjukt varmvitt ljus som är perfekt för att läsa en bok på platser där ljuset inte är tillräckligt starkt. Lampan passar utmärkt på nattduksbordet eller skrivbordet.

 • Livslängd på batteriet

  Camelia har batterier med lång livslängd som håller i 6 timmar vid full ljusstyrka eller 40 timmar vid dimrat ljus.

 • Candle-inställning

  Vill du skapa en unik atmosfär som är både dekorativ och förtrollande i ett rum? Du kan även ändra den här bärbara ljuskällan till att ge ett varmt sken med dynamiskt flimmer med den inbyggda "Candle"-inställningen.

Visa alla specifikationer