Fler varumärken från

myKidsRoom Bordslampa

Littlebro, blå, LED 445103516 Hitta liknande produkter
 • En ljus värld full av vänner

  44510/35/16

  Bordslampa

  44510/35/16 Hitta liknande produkter

  Philips Littlebro bärbar lampa är en smart LED-lampa som ledsagar barnen på natten. Den hållbara, säkra blå kroppen är mjuk och krambar. Luta den för att tända den och ladda den i en dockningsstation. BPA-fri och utvecklad för barn. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 429,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En ljus värld full av vänner

 • Mjuk, kramig kompis

  Mjuk, kramig kompis

  Den här bärbara lampan från Philips är nästan som en verklig vän till ditt barn. Tack vare den säkra LED-tekniken och att den är mjuk vid beröring kan den agera som en följeslagare för barnet under natten.

 • Mild nattlampa

  Mild nattlampa

  Den här bärbara lampan från Philips vakar när ditt barn sover. När en mardröm avbryter sömnen finns det tröst att få i den lilla lysande vännen som håller ett öga öppet under natten.

 • Tryggt ledljus

  Tryggt ledljus

  Den bärbara lampan från Philips är en smart LED-lampa som lyser vägen för de små på natten.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • För barn

  För barn

  Den här Philips barnrumslampan skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det som de tycker bäst om: nöje och kreativitet! Men den här lampan är också konstruerad att vara säker för ditt barn: den är kall vid beröring, stadig och använder giftfri färg.

 • Enkel att ladda

  Enkel att ladda

  Den här Philips-lampan laddas enkelt genom att du ställer den i den medföljande laddarbasenheten och trycker på knappen för att starta.

 • Vickas för att tändas/släckas

  Vickas för att tändas/släckas

  Genom att luta den här Philips-lampan kan du slå på och stänga av den. Förvånansvärt enkelt och roligt.

Visa alla specifikationer