Fler varumärken från

myKidsRoom Bordlampa

Drago, grön, LED 445123316 Hitta liknande produkter
 • En upplyst värld med massor av kompisar

  44512/33/16

  Bordlampa

  44512/33/16 Hitta liknande produkter

  Philips Drago bärbar lampa är en smart LED-lampa som ledsagar barnen på natten. Den hållbara, säkra gröna kroppen är mjuk och krambar. Luta den för att tända den och ladda den i en dockningsstation. BPA-fri och utvecklad för barn. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 429,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En upplyst värld med massor av kompisar

 • Mjuk, kramig kompis

  Mjuk, kramig kompis

  Den här bärbara lampan från Philips är nästan som en verklig vän till ditt barn. Tack vare den säkra LED-tekniken och att den är mjuk vid beröring kan den agera som en följeslagare för barnet under natten.

 • Mild nattlampa

  Mild nattlampa

  Den här bärbara lampan från Philips vakar när ditt barn sover. När en mardröm avbryter sömnen finns det tröst att få i den lilla lysande vännen som håller ett öga öppet under natten.

 • Tryggt ledljus

  Tryggt ledljus

  Den bärbara lampan från Philips är en smart LED-lampa som lyser vägen för de små på natten.

 • LED-lampa i hög kvalitet

  LED-lampa i hög kvalitet

  LED-teknologin, integrerad i den här Philips-lampan, är en unikt utvecklad lösning av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i hemmet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperatur, vilket anges i enheter som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal producerar ett varmt, behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal producerar ett svalt, mer stimulerande ljus. Den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en behaglig atmosfär.

 • För barn

  För barn

  Den här Philips barnrumslampan skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det som de tycker bäst om: nöje och kreativitet! Men den här lampan är också konstruerad att vara säker för ditt barn: den är kall vid beröring, stadig och använder giftfri färg.

 • Enkel att ladda

  Enkel att ladda

  Den här Philips-lampan laddas enkelt genom att du ställer den i den medföljande laddarbasenheten och trycker på knappen för att starta.

 • Skakas för att slå på och av

  Skakas för att slå på och av

  Genom att luta den här Philips-lampan kan du slå på och stänga av den. Förvånansvärt enkelt och roligt.

Visa alla specifikationer