Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Curassow, brun 1738543PN Hitta liknande produkter
  • Njut av en vackert upplyst trädgård

   17385/43/PN

   myGarden

   Väggbelysning

   17385/43/PN Hitta liknande produkter

   Skapa ett charmigt blickfång för din entré eller altan med den här sexkantiga Curassow-vägglampan från Philips. Den är tillverkad av aluminium av hög kvalitet och är väderbeständig. Allt du behöver göra är att njuta av din trädgård. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Njut av en vackert upplyst trädgård

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusbruk. Den är slitstark, tålig och lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här vägglampan för utomhusbruk är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att smälta in i din utomhusmiljö och skapa den stämning du alltid har velat ha.

  Visa alla specifikationer