Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Kiskadee IR, antracit 1738493PN Hitta liknande produkter
  • Alltid ljust när du kommer hem

   17384/93/PN

   myGarden

   Väggbelysning

   17384/93/PN Hitta liknande produkter

   Den här eleganta, antracitgråa vägglampan från Philips har rena linjer och kraftfulla accenter. Den är tillverkad av aluminium av hög kvalitet och ser fantastisk ut i en modern trädgård. Tack vare rörelsedetektorn tänds ljuskällan automatiskt när någon kommer i närheten. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Alltid ljust när du kommer hem

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Rörelsesensor ingår för bekvämlighet och trygghet

   Rörelsesensor ingår för bekvämlighet och trygghet

   Levereras med rörelsesensor som tänder ljuset när du kommer hem, eller förvarnar när någon närmar sig ytterdörren. När sensorn känner av rörelser tänds lampan automatiskt.

  • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusbruk. Den är slitstark, tålig och lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här vägglampan för utomhusbruk är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att smälta in i din utomhusmiljö och skapa den stämning du alltid har velat ha.

  Visa alla specifikationer