Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Cormorant, svart 1738130PN Hitta liknande produkter
  • Njut av en vackert upplyst trädgård

   17381/30/PN

   myGarden

   Väggbelysning

   17381/30/PN Hitta liknande produkter

   Ta med dig vintagelooken utomhus med den här Cormorant-vägglyktan från Philips. Retrodesign är ett elegant sätt att njuta av utomhusvistelser. Aluminium av hög kvalitet och svart yta passar perfekt till din personliga stil. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Njut av en vackert upplyst trädgård

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusbruk. Den är slitstark, tålig och lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här vägglampan för utomhusbruk är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att smälta in i din utomhusmiljö och skapa den stämning du alltid har velat ha.

  Visa alla specifikationer