Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Afterglow, antracit, LED 1735293P0 Hitta liknande produkter
  • Njut av en vackert upplyst trädgård

   17352/93/P0

   myGarden

   Väggbelysning

   17352/93/P0 Hitta liknande produkter

   Den här Philips Afterglow LED-vägglampan i pressgjuten aluminium är snygg och robust på väggen. Den eleganta, rektangulära designen sprider ett vackert, varmvitt LED-ljus uppåt och nedåt och skapar en arkitektonisk effekt på väggen. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Njut av en vackert upplyst trädgård

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Enkel installation

   Enkel installation

   Ibland kan det vara svårt att installera dina armaturer, men med den här utomhuslampan från Philips har vi varit noga med att göra det så enkelt som möjligt. Torxnyckel medföljer.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Lång livslängd på upp till 30 år

   Lång livslängd på upp till 30 år

   En ljuskälla att lita på. De integrerade LED-lamporna som används i den här Philips LED-lampan, varar upp till 30 000 timmar (motsvarar 30 år, baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Kompatibel med väggdimrar

   Kompatibel med väggdimrar

   Justera ljusstyrkan hos den här ljuskällan från Philips med en väggdimmer (medföljer ej) för att sätta stämningen i rummet, lyfta fram en inredningsdetalj i hemmet med mera.

  • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusbruk. Den är slitstark, tålig och lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

  • LED-lampa av hög kvalitet

   LED-ljuskällan som levereras med den här armaturen, är en unikt utvecklad lösning av Philips. Från och med det ögonblick den tänds ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i hemmet.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.