Fler varumärken från

Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Limestone, antracit 1733893PN Hitta liknande produkter
  • Njut av en vackert upplyst trädgård

   17338/93/PN

   myGarden

   Väggbelysning

   17338/93/PN Hitta liknande produkter

   Philips Limestone vägglykta i högkvalitativt syntetmaterial är snygg och robust på väggen. Den sprider ljus uppåt och nedåt och ger en effektfull väggbelysning. Perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården. Läs mer om produkten

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Njut av en vackert upplyst trädgård

  • Vädertålig

   Vädertålig

   Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

  • Enkel installation

   Enkel installation

   Ibland kan det vara svårt att installera dina armaturer, men med den här utomhuslampan från Philips har vi varit noga med att göra det så enkelt som möjligt. Torxnyckel medföljer.

  • Högkvalitativa syntetmaterial

   Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den är tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

   Den här vägglampan för utomhusbruk är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att smälta in i din utomhusmiljö och skapa den stämning du alltid har velat ha.

  Visa alla specifikationer