Förslag

  myGarden

  Väggbelysning

  Freedom, antracit, LED 172399316 Hitta liknande produkter
  • Lys upp utomhus

   17239/93/16

   myGarden

   Väggbelysning

   17239/93/16 Hitta liknande produkter

   Modern enkelhet och ett magiskt ljus i trädgården eller på terrassen. Den här antracitfärgade vägglampan med rörelsesensor sprider ett varmvitt LED-ljus som passar perfekt för ytterdörren. Känn dig säker och njut av ett välkomnande ljus. Läs mer om produkten

   Rekommenderat pris: 1 259,00 kr

  Videor

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys upp utomhus

  modern utomhusbelysning

  • LED med hög effekt

   LED med hög effekt

   Philips-utomhusbelysning har det senaste inom LED-teknologi och ger högt ljusflöde, belysning av god kvalitet och lång livslängd.

  • Extra lång livstid

   Extra lång livstid

   En ljuskälla att lita på. Philips LED-belysning erbjuder extra lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-belysning får du perfekt belysning i hemmet utan att du behöver oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Energibesparande

   Energibesparande

   Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

  • Välkomnande och lugnande belysning

   Välkomnande och lugnande belysning

   Rörelsesensorn slås automatiskt på när du kommer hem och meddelar dig när någon anländer.

  • IP 44 – utformad för utomhusbruk

   IP 44 – utformad för utomhusbruk

   IP44-kapsling innebär att belysningen är utformad för utomhusbruk, för att du ska kunna lita på att din utomhusbelysning från Philips lyser upp din trädgård oavsett väderlek. Den toppmoderna och högeffektiva LED-teknologin från Philips är enkel att underhålla och har lång hållbarhet.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

   Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

  • Högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial

   Den här Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusbruk. Den är slitstark, tålig och lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

  • Modern utomhubelysning

   Imponerande, djärv och minimalistisk belysning för trädgårdar, gångstigar och övriga utomhusutrymmen med Philips eleganta och moderna stil.

  • Ett brett sortiment

   Philips utomhusbelysning erbjuder olika produkter för att täcka dina belysningsbehov, från vägg-, piedestal- och markspotlights till infällda spotlights.

  Visa alla specifikationer
  • Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.